2021, január 28, csütörtök.
custom_html_banner1

Hosszabbításos vereség

Hosszabbítás után szenvedett négypontos vereséget a VSK Csíkszereda másodosztályú férfi kosárlabdacsapata a bajnokság első fordulójában a CSM Ploieºti otthonában. Lászlófy Botond tanítványai az utolsó másodpercekben döntetlen állásnál pontoztak, de érvénytelenítették azt, majd a hosszabbításban több kulcsfontosságú játékos is kipontozódott, és ezt a terhet már nem bírták el.

Az utolsó percekben úszott el a győzelem a VSK-tól
Az utolsó percekben úszott el a győzelem a VSK-tól

Első mérkőzésén derekasan helytállva, nagyot küzdött a VSK Csíkszereda férfi kosárlabdacsapata a másodosztályban. A Lászlófy Botond vezényelte csíkiak a CSM Ploiești – a tavaly megszűnt Asesoft Ploiești utóda – otthonában rosszul kezdtek, hiszen a hazaiak végig vezetve a nagyszünetig kilencpontos előnyre tettek szert. A fiúk viszont talpra álltak, két perccel a vége előtt megfordították a meccset, és hat ponttal mentek. Az előnyt viszont nem sikerült megtartani, hiszen a ploiești-iek két hármassal egyenlítettek. Öt másodperccel a vége előtt a VSK támadhatott, és pontoztak is Forreiter révén, de a játékvezetők érvénytelenítették a két pontot, arra hivatkozva, hogy időn túl volt. Jöhetett a hosszabbítás, ahol három kulcsfontosságú játékos is kipontozódott, amely terhet már nem bírta el a csíki csapat, és négypontos vereséget szenvedtek.
A VSK legközelebb szombaton délben, 12 órakor lép pályára az Erőss Zsolt Arénában. A csíkiak vendége a CSM U Craiova második számú csapata lesz.

Eredmény
CSM Ploiești – VSK Csíkszereda 87:83 (20:13, 22:20, 14:23, 19:19, 12:8) – hosszabbítás után /csíki pontszerzők: Forreiter 21 (1×3), Deák-Szép 16, Vita 14 (1×3), Sinka-Aba 12 (1×3), Lokodi 12 (1×3), Elek 5, Héjas 2, Bârsan 1/.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,356RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb