Holtverseny az élen

55

Újfent olyan fordulót rendeztek a labdarúgó harmadik ligában, amely során mind az FK Csíkszereda, mind a Székelyudvarhelyi FC begyűjtötte a három-három pontot. Az FK ráadásul át is vette a csoport vezetését.

Magabiztos játékkal hozta a három pontot az FK Fotó: László F. Csaba

Nem botlottak a megyei csapatok a labdarúgó harmadik ligában, és érvényesítették az előzetes papírformát. Az FK Csíkszereda az eddig veretlen Kolozsvári CFR II-t fogadta, és már az első negyedóra után sikerült megszerezni a vezetést. Innentől kezdve magabiztos játékot mutattak, a vendégeknek nem igazán akadt helyzetük. A térfélcserét követően jött az újabb megnyugtató találat, hogy a hajrában még egyet hozzátoldva lezárjanak minden nyitott kérdést.
A Székelyudvarhelyi FC az utolsó helyen tanyázó Medgyesi Gaz Metan II. vendége volt, ahol az első perctől az utolsóig uralták a mérkőzést. Az elején elszórakoztak a lehetőségekkel, és ezt megbosszulták a hazaiak. A gól után ébresztőt fújt az SZFC, és hamar jött is az egyenlítés, hogy a térfélcserét követően a maguk javára döntsék el azt.
Eredmények, 6. forduló, 5. csoport: FK Csíkszereda – Kolozsvári CFR II. 3–0 (1–0) /Kovács István Szabolcs (14.), Magyari Szilárd (63.), Nagy Zsolt (86.)/; Medgyesi Gaz Metan – Székelyudvarhelyi FC 1–3 (1–1) /Costea Paul (13.), illetve Bálint Rajmond (20.), Robert Bolozan (54.), Györgydeák Apor (84.)/; Szászrégen – Marosvásárhelyi MSE 3–1, Sănătatea – Torda 2–1, Lénárdfalva – Radnót 7–0, Szászhermány – Dés 2–2, Tasnád – Nagybánya 1–1, Barcarozsnyó – Beszterce 1–0. Az élmezőny: 1. FK 15 pont, 2. Lénárdfalva 15, 3. Nagybánya 12 … 9. SZFC 8.

Dinamo jön a kupában
Pénteken délben kisorsolták a labdarúgó Románia-kupa nyolcaddöntőinek párosításait, amelyben hatalmas bravúrokat elérve még érdekelt az FK Csíkszereda alakulata. A Valentin Suciu által dirigált csíki csapat ezúttal viszont kőkemény ellenfelet kapott ellenfélül a Bukaresti Dinamo révén. A Dinamo első ligás csapat, hatalmas múlttal, továbbá szurkolói azon csoportosulásokhoz tartoznak, amelyek igencsak vehemensek, nem utolsósorban magyargyűlöletükről is elhíresültek. A Sepsi OSK a nyolcaddöntőben a Mioveni gárdájához látogat. A nyolcaddöntő összecsapásaira október 29. és november 4. között kerül sor, de a pontos részletek még nem ismertek!

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek