Hollandiába megy az SZKC

86

Nemzetközi versenyre kapott meghívót a Székelyudvarhelyi KC, Dragan Djukic csapata a jövő héten Hollandiában vesz részt egy tornán. A Limburgi Kézilabda Napok során az udvarhelyiek egy portugál és egy holland klubcsapattal, valamint Izrael válogatottjával játszik.

Egy hete játszotta az év utolsó hivatalos bajnoki mérkőzését a Székelyudvarhelyi KC, ám a játékosok nem kapták még ki téli szabadságukat. A csapat folyamatosan edz, jövő héten pedig Hollandiában vesznek részt egy nemzetközi tornán.
Az SZKC december 27. és 29. között a Limburgi Kézilabda Napok alkalmából sorra kerülő tornán vesz részt, a mérkőzéseket Sittardban és Panningenben rendezik. Az udvarhelyiek a csoportmeccsek során a portugál ABC Bragával, a holland Herpertz Bregovo HC-val, valamint Izrael válogatottja ellen játszik.
A portugál csapat ellen az elmúlt években többször is játszott az SZKC, a 2014/2015-ös Challenge-kupa dön­tőjében Székelyudvarhelyen aratott (32–25) sikernek köszönhetően nyerte meg első nemzetközi trófeáját az SZKC, egy évvel később a sorozat harmadik körében viszont a Braga nyerte a két gárda közötti párharcot. Az udvarhelyiek számára a másik két ellenfél, a holland Herpertz Bregovo HC, valamint az izraeli válogatott ismeretlen. A torna másik csoportjában a spanyol BM Benidorm, a norvég Halden Topphåndball, a holland OCI-LIONS és az orosz Zarja Kaszpija kapott besorolást.
Az SZKC december 27-én 12 órától a Bragával játszik, este nyolc órakor pedig a Herpertz ellen lépnek pályára Dragan Djukic tanítványai, 28-án 12-tól pedig Izrael lesz az ellenfelük. Az SZKC a csoportmeccseket Sittardban játssza. Mindkét csoportból az első két helyezett jut az elődöntőbe, a találkozókat december 28-án 20 és 22.15-től játsszák, a helyosztókra 29-én kerül sor, a torna döntője 21 órakor kezdődik.

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.