Hírfolyam

83

Nyert az SZFC. Újabb felkészülési mérkőzést játszott a Székelyudvarhelyi FC harmadik ligás labdarúgócsapata, amely hazai pályán a Szászrégeni Avântult fogadta. Az SZFC két próbajátékon levő játékos találatával 2–1-es győzelmet aratott. „Robert Bolozan a Balotești-től érkezett, míg Alex Stăncuțu Barcarozsnyóról. Mindketten jól alkalmazkodtak a csapat játékához. Két és fél hét van hátra a rajtig, remélem, hogy addig megtaláljuk azt a két-három játékost, akikre még szükségünk van. Szinte teljesen átalakul a csapat, hiszen kilencen mentek el a keretből” – jegyezte meg az SZFC vezetőedzője, Mészáros Alpár. Felkészülési mérkőzés: Székelyudvarhelyi FC – Szászrégeni Avântul 2–1 (2–0) /Stăncuțu (16.), Bolozan (32.), illetve Moldovan (67.)/.

 

Hermány lesz az ellenfél. Sorsoltak a labdarúgó Románia-kupában, amely értelmében a Székelykeresztúri Egyesülés a Szászhermányi AFC-vel mérkőzik meg a második körben. Ezt a találkozót jövő szerdán 17.30-tól rendezik Székelykeresztúron. A megyei csapatok közül az FK Csíkszereda érdekelt még a sorozatban, de a csíkiak csupán a harmadik körben csatlakoznak be a küzdelmekbe.

 

Háromórás focimeccs. Kedden játszották az FFA-kupa, vagyis az ausztrál labdarúgókupa aktuális fordulójának utolsó hat meccsét, köztük a Brisbane Roar és a Melbourne City közti összecsapást is, ami azonban egy sérülés után egészen elképesztő fordulatot vett, és végül több mint három óra után, a hosszabbítás utolsó percében dőlt el a Melbourne javára. A meccs első 36. perce a megszokott mederben folyt, ekkor azonban a melbourne-i Luke Brattan megbotlott, miközben a labdáért ment, szerencsétlenségére pont úgy, hogy az ellenfél egyik játékosa így a fejét találta telibe a labda helyett. A játékost több mint 40 percig ápolták a pályán, utána tudták csak levinni és kórházba szállítani, az óra viszont ugye ilyenkor sem áll meg, úgyhogy a hosszabbítás 42. percében lecserélték, majd a 44. percben újraindult a meccs és a játékvezető további 6 percet hosszabbított. A 95 (!!!) perces első félidő után ráadásul egy izgalmas, de gól nélküli második félidő következett, ez pedig azt jelentette, hogy további 30 perc hosszabbítás következett. Itt aztán végképp kiteljesedett a mérkőzés szürrealitása, ugyanis a 120. percben, mikor már mindenki azt hitte, hogy büntetőkkel fog eldőlni a találkozó, jött Bruno Fornaroli, és egy óriási góllal továbblőtte a Melbourne Cityt a következő fordulóba.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek