Hiába nyert a CSZKA Madridban

14

Helyenként meglepő eredmények születtek a labdarúgó Bajnokok Ligája szerda esti mérkőzésein, ám ezek már tét nélküli meccsek voltak.

Hiába verte oda-vissza a CSZKA Moszkva csapata a labdarúgó Bajnokok Ligája G csoportjában a címvédő Real Madridot, sőt szerdán este idegenben három góllal, ez az orosz csapatnak nem ért kupatavaszt, miután az AS Roma is meglepő vereséget szenvedett a Plzentől. Pontegyenlőség állt fel, hogy ebben a csehek jobbak legyenek. Az E és a H csoportban teljesen tét nélküli meccseket játszottak, és ez meg is látszott. Az F csoportban a Sahtar – Lyon meccsen győzelem kellett az ukránoknak, ikszeltek, így a Lyon ment tovább.
A BL nyolcaddöntőjének a sorsolását december 17-én, hétfőn délben rendezik majd Nyonban. Két kritérium lesz a sorsoláskor, azonos országbeli és azonos csoportból érkező ebben a fordulóban még nem játszhat egymás ellen. A kieséses szakasz további részében már ezeket is eltörlik. A nyolcaddöntő első meccseit 2019. február 12-13-án, valamint 19-20-án rendezik majd.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek