Hétvégi sportműsor

57

Csíkszeredában, az Erőss Zsolt Arénában rendezik a hétvégén a Taekwondo WTF Románia-kupa küzdelmeit, szintén a megyeszékhely ad otthont a teremlabdarúgó Kárpát-medencei Egyetemek Kupájának. Hazai közönség előtt játszik ma az FK Csíkszereda, idegenben az FC Székelyudvarhely, akárcsak a csíki ifjúsági labdarúgók. A Vákár Lajos Műjégpályán a rövidpályás gyorskorcsolyázóké lesz mától vasárnapig a főszerep, ugyanis a megyeszékhely ad otthont a Danubia-kupa második versenyének.

A műsor
1. Liga, a 15. forduló műsora: ma: CSMS Iaşi – Concordia Chiajna (18), Temesvári Poli – Kolozsvári CFR (20.30); holnap: FC Voluntari – Petrolul Ploieşti (18), Marosvásárhelyi ASA – Astra Giurgiu (20.30); vasárnap: CS U Craiova – Dinamo (15), Steaua – Pandurii Târgu Jiu (20); hétfő: Viitorul Konstanca – FC Botoşani (20.30).
OTP Bank Liga, a 13. forduló műsora: holnap: Puskás Akadémia FC – Debrecen (16.30), Békéscsaba – Paks (18.30), MTK Budapest – Honvéd (18.30), Szombathelyi Haladás – Videoton (18.30), Újpest – Vasas (18.30), Diósgyőr – Ferencváros (18.30).
3. Liga, a 9. fordulóban: ma: FK Csíkszereda – Szászrégeni Len­dület (15); holnap: Almás­ba­lázsházi Luceafărul – FC Szé­kely­udvarhely (15).
Országos ifjúsági bajnokság, 9. forduló: U18: holnap: CSMS Iaşi – FK Csíkszereda (12); U16: holnap: LPS Roman – FK Csíkszereda (14).
Megyei labdarúgás, a 9. for­dulójának műsora: holnap: Gyer­gyószentmiklósi Jö­vő – Ma­roshévízi Pro Maros (16); vasárnap: Balánbányai Bányász – Ho­mo­ródalmási Homoró (14), Csík­szentsimoni Szefite – Szé­kely­ud­varhelyi Roseal (15).
Teremlabdarúgó 1. Liga, 7. forduló: vasárnap: FK Székelyudvarhely – Resicabánya (18).
KEK. A csíkszeredai Márton Áron Gimnázium sporttermében rendezik meg holnap és vasárnap a teremlabdarúgó Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját. Holnap 8 és 23, vasárnap 9 és 18 óra között rendezik a találkozókat.
Taekwondo. Szombaton és vasárnap a csíkszeredai Erőss Zsolt Aréna ad otthont a Taekwondo WTF Románia-kupa küzdelmeinek. Az esemény holnap és vasárnap 9 és 18 óra között zajlik.
Autó- és motorsport. Vasárnap rendezik az idei Forma–1-es világbajnokság 16. futamát, az Amerikai Nagydíjat. Az austini pályán holnap lesz az időmérő, vasárnap a futam, mindkét esemény 21 órakor kezdődik és a Dolce Sport élőben közvetíti. Vasárnap rendezik a gyorsaságimotoros-világbajnokság 17. futamát, a Malajziai Nagydíjat. A szepangi pályán 6, 7.20 és 9 órakor kezdődnek a futamok, amelyet a Digi Sport élőben közvetít.

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.