Hétvégi sportműsor

97

Többszöri halasztást követően a hétvégén elkezdődnek a körzeti bajnokságok Hargita megyében. Fordulót rendeznek a 3. és 4. ligában is.

A kedvezőtlen márciusi időjárás miatt többször halasztották el az Udvarhely és Csík körzeti labdarúgó-bajnokságok tavaszi rajtját, ám a hétvégén immár tényleg pályára léphetnek a csapatok. A megyei 4. ligában megint csak két találkozóra kerül sor, a 3. ligában viszont teljes fordulót rendeznek.
A Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület honlapján közzétették a Csík körzeti bajnokság tavaszi menetrendjét. A tervek szerint a 16. fordulóból két találkozót már a múlt hétvégén le kellett volna játszani, ám a csapatok végül a halasztás mellett döntöttek. Szombaton így két, vasárnap pedig három találkozóra kerül sor a 16. forduló keretében. A műsor: szombat: Gyimesbükk – Tusnádi Piliske (12), Tusnádfürdő – Madéfalva (13); vasárnap: Csíkszentkirályi Borsáros – Csíkszentmihályi Törekvés (14), Csíkszentsimoni Szefite – Gyimesfelsőloki Tatrosforrás (15), Csicsó – Csíkszentmártoni Alcsík (17). A Csíkszentgyörgyi Fiság – Csíkszépívi MÜ és a Csík­szentdomokosi Garados – Csík­kozmási Komisz találkozókat későbbi időpontban játsszák le.
Az Udvarhely körzeti bajnokság A csoportjában szombaton két, vasárnap négy mérkőzést játszanak, a B csoportban mind a hét találkozóra vasárnap kerül sor a 14. forduló keretében, míg a C csoportban a 12. fordulóban négy meccs lesz vasárnap.
A 3. Liga 21. fordulójában minden találkozót pénteken 17 órától rendeznek. Az FK Csíkszereda hazai pályán újabb rangadót vív, a megyeszékhelyiek ellenfele az I. csoport negyedik helyezettje, a Sporting Liești lesz. Az FK 40 ponttal a második, míg holnapi vendégeik 37 ponttal a negyedik helyen állnak. A Székelyudvarhelyi FC-re is rangadó vár, ám a csapat idegen környezetben játszik a Sănătatea Darabani ellen. A Sănătatea 19 ponttal a 11, az SZFC 16 ponttal a 12. helyen áll, ám az udvarhelyiek eggyel több meccset játszottak ellenfeleiknél. A 21. forduló műsora: holnap, 17 óra: FK Csíkszereda – Sporting Lieşti, Sănătatea Darabani – Székelyudvarhelyi FC, KSE Kézdivásárhely – Bákói Aerostar, CSM Paşcani – Suporter Club Oţelul Galac, Bucovina Rădăuţi – CSM Focşani, Avântul Valea Mărului – Szászhermány 0–3 (játék nélkül), Barcarozsnyói Olimpic Cetate – Metalosport Galac 3–0 (játék nélkül). A CSM Roman szabadnapos.
A megyei labdarúgó-bajnokságban az elmúlt hétvégén két találkozót rendeztek, a hétvégén is két meccs lesz. Eredmények: 19. forduló: Maroshévízi Pro Maros – Székelyudvarhelyi Roseal 8–1, Balánbányai Bányász – Szé­kely­keresztúri Egyesülés 1–2. A 20. forduló műsora (szombat, 17 óra): Roseal – Bányász, Egyesülés – Homoródalmási Homoród.

HN-összeállítás

A cikk a Hargita Népe április 5-i számában jelent meg.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek