Hétvégi sportműsor

53

Román foci
Az utolsó fordulót rendezik a román labdarúgó-bajnokság felsőházában. Az alsóházban viszont még öt forduló van. Íme a műsor: felsőház: holnap: Dinamo – Viitorul (19), Pandurii – Astra (19), ASA – Steaua (19); alsóház: holnap: Temesvár – Craiova (19), Chiajna – Botoșani (19), Voluntari – Iași (19), Petrolul – CFR (19).

Bronzért játszik a Vasas
A Jászvárosi Navobi otthonában lép pályára holnap 10 órától a Székelyudvarhelyi Vasas Femina női labdarúgócsapata a Szuperliga felsőházi rájátszásának soron következő játéknapján. A felek közötti mérkőzésen tét a bajnoki bronzérem, amelyben hatalmas előnye van a hazai csapatnak, hiszen két héttel ezelőtt Székelyudvarhelyen 6–0-s győzelmet arattak. Ez azt jelenti, hogy Dénes Jenő alakulata hét góllal kell nyerjen, amihez csoda szükséges.

Megyei foci
Két mérkőzést rendeznek hétvégén a megyei labdarúgó-bajnokságban. A Maroshévízi Pro-Maros a Balánbányai Bányászt, míg a bajnok Székelykeresztúri Egyesülés a Gyergyószentmiklósi Jövőt fogadja holnap. Előbbi találkozót 13, míg utóbbit 16 órától rendezik.

Kupameccs Tusnádon
Holnap 11 órától Románia-kupa-meccsre kerül sor, amelyen a Tusnádi Piliske a Homoródalmási Homoródot fogadja. Korábban Székelykeresztúr, illetve Csíkszépvíz biztosította helyét az elődöntőben.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek