péntek, november 27, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Hétvégi sportműsor

Bemutatkozik hazai pályán is az FK Csíkszereda csapata, a megyeszékhelyi gárda a labdarúgó 2. liga második fordulójában holnap a Metaloglobust fogadja. Pályára lépnek az FK Csíkszereda utánpótláscsapatai is az Elit Ligában, míg a Székelyudvarhelyi FC felkészülési meccset játszik.

Először rendeznek a megyeszékhelyen 2. ligás labdarúgó-mérkőzést, holnap 11 órától a hazai másodosztályban szereplő FK Csíkszereda a fővárosi Metaloglobus csapatát fogadja a második forduló keretében. Mindkét csapat vereséggel kezdte a 2019/2020-as idényt, a csíkiak az első fordulóban a Gloria Buzău otthonában kaptak ki 1–0-ra, míg a Metaloglobust Bukarestben győzte le 2–1-re a Petrolul Ploiești. A holnapi találkozóra interneten is lehet jegyet vásárolni a bilete.ro/fk-csikszereda-metaloglobus-bucuresti/ honlapon, illetve előzetesen megválthatók a belépők az InMedio, a Telekom/Germanos, a Vodafone üzletekben, valamint a Román Postán és a Csíki Mozi pénztárában is. A fennmaradó jegyeket a mérkőzés előtt egy órával értékesítik a csíki stadion pénztárában.
Holnap elkezdődnek az utánpótlás Elit Liga küzdelmei is, az FK Csíkszereda U19-es csapata 16, míg az U17-es gárda 18 órától játszik Botoșani-ban a helyi FC ellen, a csíkiak U16-os gárdája pedig 10 órakor Târgovișten a helyi Chindia ellen játszik az első fordulóban.
A Székelyudvarhelyi FC holnap újabb edzőmeccset játszik, Mészáros Alpár tanítványai 12 órakor a Ceahlăul Piatra Neamț ellen lépnek pályára hazai közönség előtt.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb