Hétvégi házakba törtek be: Italt kereshettek az elkövetők

32

Több hétvégi házba betörtek a Gyergyószentmiklóshoz közeli Békényfőn – ezzel találták szemben magukat a tulajdonosok pénteken reggel. Feljelentést tettek az ügyben.

Feltört ajtók fogadták a hétvégi házak tulajdonosait                                                                      Fotó: Lázár Hajnal

Gyergyószentmiklóstól 9 kilométerre, Békényfőn egymás mellett sorakoznak a hétvégi házak, sokan töltik itt szabadidejüket. Pénteken délelőtt azonban az egyik háztulajdonos azt vette észre, hogy több ház ajtaja nyitva áll. Saját házához érve tapasztalta, hogy betörés történt, az ajtót kifeszítették. Többen elmondták, a betörők mindenhol alkoholos italokat kereshettek, ugyanis az élelmiszerek s egyéb értékek nem tűntek el. A tulajdonosok megállapították, legalább tíz házban tettek kárt az ismeretlen elkövetők, helyenként a nyomaikra is rábukkantak. Az eset miatt feljelentést tettek a rendőrségen, és pénteken délután kivizsgálás indult. Az egyik hétvégi ház tulajdonosa elmondta azt is, nem ez az első eset idén, hogy tolvajok járnak a környéken, néhány héttel ezelőtt is több házba jártak be. Az egyik férfi hangsúlyozta, remélik, kézre kerülnek az elkövetők, ugyanis az ajtók felfeszítésével komoly kárt okoztak a háztulajdonosoknak.

Lázár Hajnal

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek