Hétközi forduló a harmadosztályban

82

A március eleji télies időjárás teljesen felborította a hazai labdarúgó 3. Liga menetrendjét. A havazás miatt két fordulót is elnapoltak, az egyiket tegnap pótolták a csapatok, a másik elhalasztott forduló meccseit kedden rendezik, szombaton pedig a kiírás szerint játszanak a gárdák.

HN-összeállítás
Hétközi fordulót rendeztek a hazai labdarúgó 3. Ligában, tegnap a 16. forduló találkozóit játszották. Szombaton a 20., kedden pedig a 19. forduló meccseit rendezik. A 16. és a 19. forduló találkozóit a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt napolták el. A három fordulóból az FK Csíkszereda csak egyszer, míg a Székelyudvarhelyi FC háromszor érdekelt.
A 16. forduló eredményei: FK Csíkszereda – Avântul Valea Mărului 3–0 (játék nélkül), Szász­hermány – Székelyudvarhely 2–0, Bákói Aerostar – Focşani 4–1, Lieşti – Darabani 1–0, Barcarozsnyó – CSM Paşcani 3–1, CSM Roman – KSE Kézdivásárhely 2–1, Galaci Metalosport – Galaci Oțelul 3–0 (játék nélkül).
A 20. fordulóban szombaton 15 órától a Székelyudvarhelyi FC a Bucovina Rădăuți csapatát fogadja, míg az FK Csíkszereda Barcarozsnyón az Olimpic Cetate vendégeként lép pályára. Kedden, április 3-án 17 órától a székelyudvarhelyiek Focșani-ban lépnek pályára, míg az FK Csíkszereda a Metalosport kizárása miatt 3–0-ra nyeri a találkozót a zöld asztalnál.

A cikk a Hargita Népre március 29-i száméban jelent meg.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek