Hétközi forduló a 3. ligában

82

Hétközi fordulót rendeznek a hazai labdarúgó 3. ligában, ma a tavaszi idény első, 16. fordulójának találkozóit rendezik. A mérkőzéseket eredetileg a hónap elejére írta ki a szakszövetség, ám a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt elnapolták a teljes fordulót.
Az FK Csíkszereda játék nélkül jut a három pont birtokába, hiszen az Avântul Valea Mărului csapata a téli szünetben visszalépett a pontvadászattól, így ellenfeleik a zöldasztalnál nyerik meg a meccseket 3–0-ra. Ugyancsak játék nélkül jut három ponthoz a Galaci Suporter Club Oțelul is, hiszen a sereghajtó Metalosportot a múlt héten kizárta a Román Labdarúgó Szövetség a pontvadászatból. A Székelyudvarhelyi FC Szászhermányban lép pályára, az udvarhelyiek 13 ponttal a 12., míg a Brassó megyeiek 24 ponttal a 9. helyeln állnak.
A 16. forduló műsora: Szász­her­mány – Székelyudvarhelyi FC, Bákói Aerostar – CSM Focşani, Spor­ting Lieşti – Sănătatea Darabani, Barcarozsnyói Olimpic Cetate – CSM Paşcani, CSM Roman – KSE Kézdivásárhely. Minden találkozó 15 órakor kezdődik.

A cikk a Hargita Népe március 28-i számában jelent meg.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek