Hét pont kezdésként

A lehető legjobban kezdték a Elit Ligát a csíki labdarúgócsapatok. Az országos utánpótlás-bajnokságokban szereplő FK Csíkszereda U17-es és U19-es csapata idegenben szerezte meg a győzelmet, míg az U16-os gárda szintén vendégként egy ponttal térhetett haza.

Pontszerzéssel kezdte az Elit Ligát az FK Csíkszereda U16-os csapata Fotó: fkcsikszereda.ro

Megkezdődtek a hazai utánpótlás labdarúgó Elit Liga küzdelmei, az elmúlt hétvégén az eslő fordulót rendezték az U19, az U17 és az U16-os korosztályok számára is. Az FK csíkszereda mindhárom korosztályban indított csapatot, mi több, a két nagyobb gárda idegenből győztesként tért haza, míg a kisebbek is pontot szereztek vendégként.
Az Elit Liga nyitófordulójában az FK Csíkszereda U19-es és U17-es csapata Botoșani-ban játszott. Dusinszki Zoltán és Albert István legényei magabiztos játékot produkáltak és behúzták a három pontot, Kurucsai Milán és Antal Szilamér együttese kapott gól nélkül hozta le a meccset és fontos pontokat szerzett, míg a Zöld Péter és Gál Ervin által edzett gárda Târgovișten szerepelt és értékes ponttal tért haza. Az FK csapatainak mérlege így az első fordulót követően hét pont a kilenc lehetségesből.
A csapatok túl sokat nem pihennek, hiszen holnap és szombaton is fordulókat tartanak az Elit Liga mindhárom korosztályában.

Eredmények
U19, Elit Liga, Keleti csoport, 1. forduló: FC Botoșani – FK Csíkszereda 2–5. A vendégek gólszerzői: Baga 2, Corbu, Casiadi, Rácz.
U17, Elit Liga, Keleti csoport, 1. forduló: FC Botoșani – FK Csíkszereda 0–2. A vendégek gólszerzői: Finna, Barabás.
U16, Elit Liga, I. csoport, 1. forduló: Chindia Târgoviște – FK Csíkszereda 1–1. A csíki gólszerző: Sebestyén.

A heti műsor
U19. Elit Liga, Keleti csoport: 2. forduló: holnap: FK Csíkszereda – Bukaresti Steaua (16); 3. forduló: szombat: Bukaresti Sport Team – FK Csíkszereda (16).
U17. Elit Liga, Keleti csoport: 2. forduló: holnap: FK Csíkszereda – Bukaresti Steaua (18); 3. forduló: szombat: Bukaresti Sport Team – FK Csíkszereda (18).
U16. Elit Liga, I. csoport: 2. forduló: holnap: FK Csíkszereda – FC Botoșani (10). Az FK a 3. fordulóban szabadnapos.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,240RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb