Hét éremmel tértek haza

124

Az elmúlt héten Debrecen adott otthont a Csizmadia-kupa nemzetközi rövidpályás gyors­korcsolyaversenynek. A viadalon több csíkszeredai sportoló is dobogós helyen zárt.

Huszonegy csíki sportoló vett részt az elmúlt hétvégén Debrecenben tartott Csizmadia-kupa nemzetközi rövidpályás gyors­kor­cso­lya­versenyen. Heten éremmel tértek haza a viadalról. A debreceni versenyen a magyarok mellett szlovákiai versenyzők álltak rajthoz, Hargita megyéből az ISK Csíkszereda és a Felcsík SK sportolói vettek részt.
Az ifjúsági F korcsoportban négy csíki sportoló állhatott dobogóra. A lányoknál az ISK Csíkszereda sportolói uralták a versenyt, Ferencz Vivien győzött Lázár Hanna és Márton Henrietta előtt, Petres Hanna Pálma pedig a kilencedik helyen zárt. A fiúknál a Felcsík SK versenyzője, Dobos Péter a második lett, míg az ISK sportolója, Imreh Edvárd a hatodik helyen zárt.
Az ifjúsági E korcsoportban a lányoknál Barta Nóra a második, László Judit Sára a kilencedik, Madarász Tímea (mind ISK) a tizedik, míg Pál Bernadett (Felcsík SK) a 14. helyen zárt. A fiúknál az ISK-s Sălceanu Codrin a kilencedik, a felcsíki Karda Kristóf a tizedik lett.
Az ifjúsági D csoportban három ISK-s és két Felcsík SK-s volt érdekelt. Gál Sarolta a hetedik, Farkas Bíborka a kilencedik, Kótai Nóra a 13. helyen zárt, Dobos Ádám a hatodik, Antal Apor pedig a 14. lett.
Az ifjúsági C csoportban a lányoknál Albert Katalin a harmadik helyen zárt, Vákár Pongrácz Kriszta (mindketten ISK) pedig a hetedik lett.
Mivel a felnőtt férfiak között csak egy sportoló, az ISK Csíkszereda versenyzője, Barabás Zsolt nevezett, így ő az ifjúsági C fiúk kategóriájában állt rajthoz, ahol a negyedik helyen zárt.

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.