Hét érem Jászvásárból

Jól szerepeltek a Csíki Titánok

161

Jászvásárban versenyeztek a Csíki Titánok taekwondo csa­patának sportolói az Eagles Taek­wondo WT Kupán. A Dombi Gyula által felkészített sportolók hét érmet szereztek.

A Csíki Titánok csapatának 10 versenyzője vett részt Jászvásár városában megrendezett Eagles Taek­wondo WT Kupán, amelyet a Román Taekwondo WT Szövetség rendezett és amelyre az ország szinte minden pontjáról érkeztek versenyzők.
– Összességében csapatunk nagyon jól szerepelt, akik a magas színvonalú versenyen a mindent megtettek a siker érdekében. Sok esetben kevésen múlott a jobb eredmény. Volt, aki visszafogottan harcolt, és sajnos meglett annak is az eredménye. Legfontosabb, hogy összességében mindenki fejlődött az elmúlt versenyzési szintjéhez képest. Újranézzük a mérkőzéseket, kielemezzük és kijavítjuk a hibáinkat. Folytatjuk az elkezdett munkát. Büszkén képviseltük Csíkszeredát és Hargita megyét ezen a rangos versenyen. Köszönöm a sportolóknak és a szülőknek a bizalmat – fogalmazott a 2 danos edző, Dombi Gyula.
Az edző ugyanakkor jelezte, hogy a klub várja a tékvandó iránt érdeklődőket, 5 éves gyerekektől a felnőtt korosztályig. Az edzések hétfőn, szerdán és pénteken zajlanak. Helyszín: Csíki Titán Mozgásközpont, Csík­szereda, Petőfi Sándor 51. (UPC felett). Bővebb információkat a 0755–777655-os telefonszámon lehet kérni.
Eredmények: 1. hely: Potyó Anna (ifjúsági, –55 kg); 2. hely: Nagy Botond (ifjúsági, –68 kg), Cojocea Alin (ifjúsági, –63 kg), Vaszi Andrea (serdülő, –59 kg); 2. Sárosi K. Roland (kis­ifjúsági, –30 kg); 3. hely: Csibi Viktor (serdülő, –41 kg), Görbe Arnold (serdülő, –57 kg); 4. hely: Munteanu David (gyerek, –30 kg), Tamás Örs István (gyerek, –30 kg), Daróczi Dominik (gyerek, +35 kg).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek