Helyénvaló Helyi Bolt: Házhoz is rendelhet! – de csak módjával

16

Többek közt zöldséget, gyümölcsöt, szörpöket, lekvárokat, pék­ipari termékeket, hús- és tejterméket, gyógynövényeket, szeszes italokat rendelhetnek házhoz azok, akik igénybe veszik a székelyudvarhelyi Helyénvaló Helyi Bolt szolgáltatását.

Éljünk, de ne éljünk vissza a házhoz szállítás lehetőségével!

Felhívással fordultak a lakossághoz a Helyénvaló Helyi Bolt vezetői: mivel a kialakult helyzetre való tekintettel hétfőtől lerövidítették az üzlet nyitvatartását. Hétköznapokon 9–18 óráig, szombatonként 9–14 óráig állnak a vásárlók rendelkezésére. Kárpótlásként szorgalmazzák az online megrendeléseket. Hétfőtől péntek 12 óráig várják a megrendeléseket, és igyekeznek még aznap kiszállítani. Szé­kelyudvarhelyre ingyen vállalják a kiszállítást, Székelyudvarhely 30 km-es körzetében a kiszállítás 1 lej/km. A megrendelést írott formában várják, három lehetőség szerint: a webshopon keresztül, fizetés bankkártyával vagy készpénzzel átvételkor, illetve Facebook Messengeren keresztül megnevezve a pontos árut, mennyiséget, fizetés készpénzzel átvételkor, valamint e-mailen (helyitermek@civitas.ro) megnevezve a pontos árut, mennyiséget, fizetés készpénzzel átvételkor. Minden esetben megkérik a megrendelőt, hogy pontos kiszállítási címet és telefonszámot adjon meg. A kiszállítást csak abban az esetben tudják vállalni, ha a megrendelő minimum 50 lejre vásárol.
Molnár Judith üzletvezető elmondta, mivel még nincs bejáratva ez a rendszer, ezért számos nehézségbe ütköznek. Kéri, hogy csak azok vegyék igénybe a szolgáltatást – idősek, kisgyerekes anyukák –, akiknek valóban nehezére esik a bevásárlás.
– Mivel az üzletben kevesen dolgozunk és mind nők, ezért limitáltuk a csomagok kiszállításának számát napi ötre. Ennél többet egyelőre nem tudunk vállalni, magunkra is vigyáznunk kell. Azt mindenkinek meg kell értenie, hogy nem nagykereskedés vagyunk, hanem egy kis bolt, tehát nem áll módunkban tíz kiló hagymát, húsz kiló krumplit kiszállítani – mondta Molnár Judith, aki türelmet kér a vásárlóktól, hiszen amint mondta, mindenkit próbára tesz ez az időszak.

Változatos termékek közül választhatunk

Nagyálmos Ildikó

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek