Házidöntő a Rákóczi-kupán

58

Hatodik alkalommal rendezték meg Székelyudvarhelyen a floorball Rákóczi-kupát, amely házidöntőt hozott. A két udvarhelyi csapat vívta döntőben a Floorbulls két góllal jobbnak bizonyult a Black 69-nél. A harmadik helyet csíkszeredai csapat szerezte meg.

Izgalmasra sikerült a házidöntő Fotó: Pál Árpád
Izgalmasra sikerült a házidöntő Fotó: Pál Árpád

Rákóczi-kupával díjazott floorballtornát rendeztek Székelyudvarhelyen a Rákóczi Centerben. A hatodik alkalommal megrendezett esemény nyolc csapat részvételével – Debrecenből a DEAC Floorball, Csíkszeredából a Capitals és a Saint Petersburg, Gyergyószentmiklósról a Warriors, Marosvásárhelyről a Red Arrow, Székelyudvarhelyről pedig a Floorbulls és a szervezők, a Black 69 Floorball Team, illetve ifjúsági csapatuk, a Black 69 Floorballiskola – zajlott, akiket két négyes csoportba soroltak a szervezők.
Az A csoportból a Black 69, illetve a St. Petersburg, míg a B csoportból a Floorbulls és a DEAC jutott tovább. Az egyenes kiesési szakaszban szoros meccsek születtek. Az első helyet végül a Floorbulls szerezte meg a Black 69, a St. Petersburg és a DEAC előtt. A különdíjak Csíkszeredába és Debrecenbe kerültek.

Eredmények
A csoport: Black 69 – Floorballsuli 12–1, Csíkszeredai St. Petersburg – Marosvásárhelyi Red Arrow 18–2, Black 69 – St. Petersburg 7–5, Red Arrow – Floorballsuli 3–0, Black 69 – Red Arrow 6–0, St. Petersburg – Floorballsuli 13–2; a végeredmény: 1. Black 69, 2. St. Petersburg, 3. Red Arrow, 4. Floorballsuli.
B csoport: Floorbulls – Debreceni DEAC 4–0, Csíkszeredai Capitals – Gyergyószentmiklósi Warriors 14–2, Capitals – Floorbulls 1–1, DEAC – Warriors 8–1, Floorbulls – Warriors 7–0, DEAC – Capitals 2–0; a végeredmény: 1. Floorbulls 69, 2. DEAC, 3. Capitals, 4. Warrors.
Egyenes kiesés: elődöntők: Black 69 – DEAC 1–0, Floorbulls – St. Petersburg 4–3; kisdöntő: St. Petersburg – DEAC 6–4; döntő: Floorbulls – Black 69 4–2.
Különdíjak: legjobb játékos: Nyisztor Szabolcs (St. Petersburg); pontkirály: Bálint Szabolcs (St. Petersburg); legjobb kapus: Héjja Gábor (DEAC).

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek