Hazai sikerek a Mikulás-kupán

51

A csíkszeredai József Attila Általános Iskola sporttermében tartottak szombaton asztalitenisz-versenyt. A Mikulás-kupával díjazott országos B kategóriás AmaTur viadalon a csíkiak mindhárom kategóriában elvitték a trófeát.

Újabb B kategóriás AmaTur asztalitenisz-versenynek adott otthont a megyeszékhely, ezúttal Mikulás-kupával díjazták a győzteseket. Szombaton a csíkszeredai József Attila Általános Iskola sporttermében megtartott viadalon összesen hatvanheten álltak asztalhoz három kategóriában. A versenyre érkeztek sportolók Hargita, Kovászna, Brassó megyéből.
Az összevont nyílt és elite kategóriában a csíkszeredai Kiss János diadalmaskodott, aki a döntőben a maroshévízi Barabás Sándort győzte le, a harmadik helyen László Levente (Csíkszereda) és Colcer Nicolae (Maroshévíz) zárt. Az összevont amatőr-kezdők kategóriájában csak csíkszeredaiak állhattak dobogóra: a viadalt Crăciun Gheorghe nyerte Orosz Attila, Sass Imre és Szántó Lajos előtt. A gyerekek viadalát a csíkszeredai Tamás Vivien nyerte a kézdiszentléleki Stercer Zalán előtt, a harmadik helyen két gyergyószentmiklósi, Szőcs Nándor és Ferencz Márk zárt.
Korondon a Lőrincz Márton Sportcsarnokban december másodikán tartottak AmaTur B kategóriás viadalt, amelyen Hargita, Kovászna, Maros, Szeben, Brassó és Prahova megyéből érkeztek sportolók, összesen hatvanhárman. Az összevont nyílt-amatőr kategóriában meghirdetett viadalt a marosvásárhelyi Farkas Gábor nyerte a sellenberki Danieliuc Gabriel előtt, a harmadik helyen a köpeci Bardócz Szilárd és a dicsőszentmártoni Molnár Tihamér végzett.
A megyében a következő AmaTur B kategóriás versenyre szombaton Salamáson kerül sor, ahol várhatóan több mint hetvenen állnak majd az asztalok mellett.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.