2021, január 27, szerda.
custom_html_banner1

Hazai pályán győztek

Mindhárom székelyudvarhelyi csa­pat hazai pályán aratott győzelmet a fiú kézilabda or­szágos bajnokságban a hétvégén, az 5. fordulóban. Az ifi 1-esek és 2-esek vezetik csoportjukat, míg az ifi 3-asok csoportjukban az ötödik helyen állnak.

Győzelmének köszönhetően az első helyen maradt az ISK-KC az ifi 1-eseknél
Győzelmének köszönhetően az első helyen maradt az ISK-KC az ifi 1-eseknél

Remekül sikerült a székely­udvarhelyi ifjúsági fiú-kézilabdacsapatok számára az országos bajnokságban a hétvégi forduló: az ISK-KC mindhárom korosztályban győzni tudott.
Az ifjúsági 1-es korosztályban rangadót játszott a Székelyudvarhelyi ISK-KC, a gárda a vele egyformán álló Brassói Dinamót fogadta. A mérkőzésen az első perctől a végéig vezettek a hazaiak, a sikerrel továbbra is százszázalékos maradt az ISK-KC és jobb gólarányuknak köszönhetően vezetik a csoportot 12 ponttal. Eredmény: ifi 1, E csoport: Székelyudvarhelyi ISK-KC – Brassói Dinamo 36–30 (20–15). A hazai góldobók: Balázs 10, Csog 8, Fekete R. 5, Botas 4, Mihály 3, Bilibók 2, Fekete D. 1, Putnoky, Szakács 1.
Az ifi 2-eseknél is megőrizte veretlenségét az ISK-KC, a csapatnak ez nem okozott túl nagy gondot, hiszen a sereghajtót látta vendégül. A hazaiak a szünetig 14 gólos előnyre tettek szert, a második félidőben ezt sikerült megduplázniuk, a meccs végig egyoldalúan a székelyudvarhelyiek irányítása alatt zajlott, a brassóiak csak elvétve jutottak el a pontszerzésig. Az ISK-KC 8 ponttal csoportelső. Eredmény: ifi 2, G csoport: ISK-KC – Brassói LPS 45–17 (24–10). A hazai góldobók: Fekete D. 10, Tokos 6, Pál Sz.5, Csizmadia 4, Caba 3, Váradi 2, Lőrinczi 2, Izvinentu 2, Bálint 1, Bencze 1, Ivácsony 1.
Az ifi 3-as korosztályban is sereghajtót látott vendégül az ISK-KC. A székelyudvarhelyieknek fontos volt a győzelem, hiszen az elmúlt három fordulóban zsinórban három vereséget szenvedtek. Eredmények: ifi 3, F csoport: ISK-KC – Marosvásárhelyi LPS 38–14 (20–8). A hazai gólszerzők: Bartalis 7, Hadnagy 6, Gáspár 6, Kovács 5, Kiss 4, Nyisztor 3, Telegdy 3, Szilveszter 2, Katona 1, Vinczellér 1.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,356RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb