Hazai pályán elődöntőznek

Talpon maradni és előnyre szert tenni

54

A Gyergyói HK az életben maradásért, míg a Csíkszeredai Sportklub az előnybe kerülésért küzd ma este a román jégkorong-bajnokság elődöntőjének harmadik mérkőzésén. A gyergyóiaknak a legégetőbb, hogy valamit kitaláljanak, ellenben búcsút inthetnek döntős reményeiknek.

A román bajnokságban is kiütné a Sportklub a Coronát a rájátszásból

Esélyesként vágtak neki a román jégkorong-bajnokság elődöntőjének a Gyergyói HK sportolói a Galaci CSM elleni elődöntő párharcban ám két alkalommal is kijózanító pofont kaptak a Duna-partiaktól. Valami nagyon nem működött a gyergyói csapat játékában, sem támadásban, sem védekezésben. A galaciak az első két meccsen valósággal átrohantak a piros-fehéreken. Mikael Tisell vezetőedzőnek sürgősen ki kell találnia valamit, hiszen még egy vereség a döntős álmok szertefoszlását jelentheti.
A másik ágon a Csíkszeredai Sportklub elvette a Brassói Corona pályaelőnyét és ma, illetve holnap úgy lépne pályára, hogy a két soron következő találkozót itthon tartsa és a győzelmet behúzza. Ez egyben a döntőbe jutást is garantálná. Ehhez bizonyosan lesz egy-két szava a Coronának is, akik bizonyára nehezen viselnének el a csíki csapattal szemben egy újabb rájátszásos buktát. Izgalmas találkozókra van kilátás.
Úgy Gyergyószentmiklóson, miként Csíkszeredában a mai találkozók 18.30 órától kezdődnek.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek