Hazai pályán a továbbjutásért

Ellenfeleket kapott az FSK

583

Kolozsváron rendezték az asztaliteniszezők ETTU-kupájának sorsolását, amelyen egyedüli romániai csapatként a Székelyudvarhelyi ISK-FSK is jelen volt. Az udvarhelyi alakulat a sorozat első körében a rendezési jogot is megkapta egy cseh, egy portugál és egy belga alakulat kíséretében.

Nagy feladat elé néz a Székelyudvarhelyi ISK-FSK. Újoncként európai kupaporondon szerepelhetnek Fotó: fsk.ro

Kolozsvár ad otthont a napokban az ifjúsági asztaliteniszezők Európa-bajnokságának, amely keretében az Európai Asztalitenisz Szövetség megtartotta az ETTU-kupa sorsolását is. A második számú európai kupasorozatban a Székelyudvarhelyi ISK-FSK is indul egyedüliként az országból.
Az udvarhelyi csapat már az első fordulóban csatlakozik a küzdelmekhez további 17 alakulattal együtt. A csapatokat két ötös, illetve két négyes csoportba sorolták be és egyik ilyen csoport küzdelmeit az ISK-FSK szerette volna saját közönsége előtt rendezni a székelyudvarhelyi sportcsarnokban.
Hamar kiderült, hogy a Szé­kely­udvarhelyi ISK-FSK a D csoportba kap besorolást, amelynek szervezési jogát is megkapták. Melléjük húzták még a cseh SE Nino Prágát, a portugál Club Deportivo Sao Roquet, illetve a belga TT Vedinamurt. A körmérkőzéses tornát szeptember 29–30-án rendezik a sportcsarnokban, ahonnan az első két helyezett jut a második fordulóba.
György István, az ISK-FSK edző-játékosa korábban honlapjukon kifejtette, hogy a sportág fennállása óta először indulhat a csapat nemzetközi színtéren, Európa elit klubjai között. Tanulni, fejlődni, haladni szeretnének, ezért is jelezték, hogy készen állnak a házigazdái lenni az egyik csoport küzdelmeinek.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.