Hazai közönség előtt lépnek pályára

67

Mindkét Hargita megyei csapat hazai környezetben játszik a hétvégén a román U13-as kosárlabda-bajnokságban. A gyergyói lányok az elődöntős csoport második tornáján, míg a csíki fiúk a selejtezőkör harmadik tornáján lépnek pályára.

Újabb tornákat rendeznek a hétvégén a hazai U13-as kosárlabda-bajnokságban, mindkét Hargita megyei csapat vendéglátó lesz. Gyergyószentmiklóson két, míg Csíkszeredában egyetlen nap alatt játsszák le a torna meccseit.
Az U13-as lánybajnokságban az elődöntő II-A csoport második tornájának a Basilidesz Tibor Sportcsarnok ad otthont. A gyergyószentmiklósi lányok hazai pályán fővárosi, kolozsvári és craiovai csoportellenfeleiket fogadják, az első torna után az ISK a harmadik helyen áll 4 ponttal (1 győzelem/2 vereség). Az első tornán a kolozsváriakat sikerült legyőzniük a gyergyói lányoknak, ám az oltyán és a fővárosi csapattól kikapta.
Az U13-as fiúknál is hazai közönség előtt léphet pályára az egyetlen Hargita megyei csapat. A selejtező VI-B csoportban a harmadik tornát Csíkszeredában, a Márton Áron Gimnázium mögötti sportcsarnokban rendezik, a VSK ellenfele a Kolozsvári U-BT II. és a Dévai Cetate. Két torna, azaz négy mérkőzés után a háromcsapatos csoportban a második helyen állnak a csíkiak 5 ponttal (1/3), szombaton pedig lesz lehetősége a VSK-nak a javításra.

A műsor
U13, lányok. Elődöntő II-A csoport, második torna: szombat: ISK Craiova – ISK Gyergyószentmiklós (11.30), ISK Gyergyószentmiklós – Kolozsvári Galactica (18.30); vasárnap: Bukaresti Olimpia – ISK Gyergyószentmiklós (11.30).
U13, fiúk. Selejtező VI-B csoport, harmadik torna: szombat: Kolozsvári U-BT II. – VSK Csíkszereda (9), VSK Csíkszereda – Dévai Cetate (13.30).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek