Hazai környezetben játszanak

54

Mind a Székelyudvarhelyi FC, mind az FK Csíkszereda hazai környezetben lép pályára holnap a labdarúgó harmadik liga soron következő játéknapján. Székelyudvarhelyre a Máramarosszigeti CSM, míg Csíkszeredába a Kolozsvári Să­nătatea látogat. Utóbbi helyszínen már tegnap elkezdték a pálya takarítását.

Megvolt az esély arra, hogy elnapolják az FK Csíkszereda–Kolozsvári Sănătatea harmadik ligás labdarúgó-mérkőzést a szerda esti nagy havazó miatt. Ám végül tegnap hozzáfogtak a pálya letakarításához, amelyet ma az Eco-Csík munkatársai is segítettek. Ennek fényében pedig szombaton délután 15 órától biztosan meg lesz rendezve a találkozó. A két csapatot a táblázaton két pont választja el, így izgalmas találkozóra van kilátás. Az FK, amennyiben nyer, rátapad a Máramarosszigeti CSM-re, amely Székelyudvarhelyre látogat. Az SZFC a múlt fordulóban kikapott, így újfent visszaesett az utolsó előtti helyre. Kérdés, hogy ezen tudnak-e javítani.
Az FK Csíkszereda felnőtt­csapata mellett az U17-es és az U19-es alakulatok is pályára lépnek hazai környezetben. Ők a LPS Focșani korosztályos csapatait látják vendégül.

[box type=”shadow” ]Utolsó hazai meccs

A román teremlabdarúgó-bajnokságban az FK Székely­ud­varhely alakulat tegnap este lejátszotta utolsó hazai mérkőzését az alapszakaszban. A Jakab Zoltán által felkészített udvarhelyiek a Galaci Unitedet fogadták. Eredmény: FK Szé­kelyudvarhely – Galaci United 2–3 (1–1).[/box]

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.