Hátrányból fordított az SZFC

57

A 18. forduló mérkőzéseit rendezték a labdarúgó harmadik ligában, amely során az Székelyudvarhelyi FC a Lénárdfalvát fogadta, míg az FK Csíkszereda a Radnóti SK vendége volt. Az SZFC hátrányból fordított, míg az FK vesszőfutása folytatódott, bár ezúttal pontot szereztek.

A második félidőben mutatott jó játék kellett az udvarhelyi 3 ponthoz Fotó: Pál Árpád / Archív
A második félidőben mutatott jó játék kellett az udvarhelyi 3 ponthoz Fotó: Pál Árpád / Archív

Pontokkal gazdagodtak a megyei csapatok a labdarúgó harmadik ligában. A Székelyudvarhelyi FC a Lénárdfalvát fogadta, amely az első félidőben büntetőből megszerezte a vezetést, amely meg is tartott a szünetig. A második 45 perc viszont az udvarhelyiekről szólt köszönhetően egy vendégjátékos – Csaltos – kiállításának. Innentől kezdve felborult a pálya, és az udvarhelyi alakulat zsinórban három gólt szerezve otthon tartotta a három pontot. Az udvarhelyi csapatban bemutatkozott Cătălin Savin is, aki több első ligás csapatot megjárt és fél évre nevelőegyesületéhez szerződött.
Az FK Csíkszereda vesszőfutása viszont tovább folytatódott. Ezúttal Radnóton, ahol a hazaiak szereztek vezetést egy szögelt kombináció után, majd a hajrában Fogarasinak kellett mentenie. A második félidő elején egy hazai kapufa és egy vendég gól került feljegyzésre. Pataki volt eredményes. A csíki gólt követően a radnótiak voltak közelebb a győzelemhez ám a kapufa ezúttal sem tartott velük.

[box type=”shadow” ]III. liga, 5-ös csoport, 18. forduló

Székelyudvarhelyi FC – Lénárdfalva 3–1 (0–1) /Gál Csaba (67.), Szőcs László (81.), Fodor Tamás (86.), illetve Raul Taraczkozi (19., – 11-esből)/.
Az SZFC felállítása: Coman Alexandru – Balázsi Csaba (a szünetben Fodor Tamás), Szőlősi Márton, Demény Norbert, Cătălin Savin – Bálint Róbert, Simon Norbert, Péter Mózes, Gál Csaba (92., Sebestyén Tamás) – Szőcs László, Gabriel Doltea.
Radnóti SK–FK Csíkszereda 1–1 (1–0) /az FK gólszerzője: Pataki/. Az FK felállítása: Fogarasi Attila – Majzik Adrián, Székely Ervin, Claudiu Gâlia (Vízi Tamás, a 46.), Lőrincz József, Sárközi Norbert, Csűrös Attila, Kovács Botond, Teut Artúr (Károly Bálint, 60.), Pataki Zalán, Bajkó Barna.

Négy pont

Egy győzelem és egy döntetlen az FK Csíkszereda U19-es, illetve U17-es csapatának hétvégi mérlege az országos ifjúsági labdarúgó-bajnokságban. Az U19-es csapat a LPS Suceava vendégeként Csifó István, illetve Dán Szabolcs góljaival 2–1-re nyert, míg az U17-esek 1–1-es döntetlent játszottak a CSS Botoșani vendégeként. A csíkiak gólját itt Jakab Tamás szerezte. A következő fordulóban (szombat, április 9.) az FK a Bákói SC csapatait fogadják.[/box]

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.