Hatalmas munka van a siker mögött

134

A Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatának vezetősége köszönetnyilvánító közleményt jutattott el szerkesztőségünkbe, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.
„A Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a kevésbé sikeres szezonok után olyan évet tudhat a háta mögött, amely nagy munkát igényelt. A csapat a nemzetközi Erste Liga harmadik helyén zárt, míg a hazai kiírásban – mind a Románia-kupában, mind a román bajnokságban – minden akadályt leküzdött.

A Csíkszeredai Sportklub csapata, stábja és főbb támogatói Fotó: Pál Zoltán

A nyáron elkezdődött a csapat újraszervezése, átalakítása, amelynek első évében sikerült minden kitűzött célt elérni. Ebben a nagy munkában elévülhetetlen érdemei vannak a csapat főbb támogatóinak úgy, mint Csató Kovács Imre magántámogatónak, Becze Tibornak, az Amigo igazgatójának, az FK Csíkszereda labdarúgóklubnak, továbbá Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának. Az előbb felsoroltak rengeteget dolgoztak azért, hogy a csapat körüli problémák megoldódjanak és az öltözőn belüli légkör is optimális legyen. Ez optimizmust nyújt ahhoz, hogy a helyes irányban kezdje meg a csapat a következő idényre való felkészülést.
A támogatók mellett hatalmas köszönet jár továbbá a szurkolóknak is – határon innen és túl –, akik mindenhová elkísérték a csapatot, jóban-rosszban mellettük voltak és buzdították a csapatot minden körülmények között.
A Csíkszeredai Sportklub vezetősége!”

A cikk a Hargita Népe április 12-i számában jelent meg.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek