Hat nap, négy-négy meccs

51

Zárul a jégkorong Erste Liga alapszakasza a héten, és mind a Csíkszeredai Sportklub, mind a Gyergyói HK is lejátssza utolsó hátramaradt mérkőzését. Ugyanakkor román bajnokikon is szerepelnek a sportolók.

Meccsdömping a héten

Még egy-egy meccset kell letudjon a Csíkszeredai Sportklub, illetve a Gyer­gyói HK a jégkorong Erste Liga alapszakaszában. És erre máris sor kerül a hét közepén. Mindkét csapat ellenfele a Debreceni DEAC lesz. A debreceniek ma 18.30-tól Gyer­gyó­szentmiklóson, míg csütörtökön Csíkszeredában vendégeskednek. A találkozó csupán a Debrecennek bír téttel, hiszen ők akár a harmadik helyet is elérhetik, ellenben a Sportklubbal, amely már biztos első, miként a gyergyóiak 7. helyét sem fenyegeti semmi.
Román bajnokik terítéken
A Csíkszeredai Sportklub és a Gyergyói HK is megragadta az alkalmat, és több román bajnoki meccset lekötött. A csíkiak ma este 18.30-tól a Bukaresti Steauát látják vendégül, míg pénteken és szombaton a Bukaresti Spotul Studențesc látogat a Vákár Lajos Műjégpályára.
A Gyergyói HK-nak egy picit nehezebb útja lesz. A ma esti DEAC elleni összecsapást követően holnap 17 órától a Sapientia U23-at fogadják, hogy hétvégén igazi rangadók elé nézzen. Rangadók, hiszen szombaton és vasárnap a tavalyi második helyezett Galaci VSK vendégei lesznek a piros-fehérek.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek