Hat csíki dobogó

57

Egyéniben öt, csapatban egy dobogós hellyel zárták a csíkiak az országos autós szlalombajnokság első fordulóját. A prázsmári kart­pályán tartott viadalon húsz versenyző harcolt a pontokért.

Nem maradtak dobogós helyezések nélkül a csíkiak
Nem maradtak dobogós helyezések nélkül a csíkiak

A prázsmári kartpályán tartották szombaton az idei országos autós szlalombajnokság első futamát, amelyen több csíkszeredai versenyző is rajthoz állt. A megyebeliek remek eredményekkel tértek haza, egyéniben öt, csapatban pedig egy dobogós helyet szereztek.
A csíkszeredai WRT Parts a Richy Racinggel alkotott közös csapatot és három pilótát neveztek a 4-es géposztályban, Vargyasi Zoltán (Seat Leon) az első, Gergely Emil (Rower) a második, míg László Előd (Volkswagen Golf) a harmadik helyen végzett. Csapatban a csíkiak 40 pontot szereztek, ez pedig a harmadik helyhez volt elég, az első helyen a Dumbravita Motorsport, a másodikon az MMS zárt. A rajtlistán még két csíkszeredai szerepelt, Hațegan Nicolae az Open kategóriában a második, a 6-os géposztályban pedig a harmadik helyen zárt Audi S3-as versenygépével. Dósa Huba egy Volswagen Corradoval szerett volna rajthoz állni, ám a csíki versenygépe az edzések során meghibásodott.
A bajnokság következő futamát a bákói kartpályán tartják április 16-án.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.