Hat csíki dobogó

Bizonyítottak az automodellezők

991

Amarán tartották az elmúlt hétvégén az országos autómodell-versenyt, amelyen a Csíkszeredai Gyermekek Háza csapata is részt vett. A kétfős csapat négy győzelemmel és két második hellyel tért haza a Ialomiþa megyei versenyről.

Kis János körvezető tanár és tanítványai

A Ialomița megyei Amarán tartottak az elmúlt hétvégén országos autómodell-versenyt, amelyen a Csíkszeredai Gyermekek Háza csapata is részt vett. A négynapos versenytáborban Hargita megyét Laczkó Tibor és Tódor Bence képviselte, a csíkiak pedig újra bizonyították, hogy az országos élmezőnyhöz tartoznak.
Laczkó Tibor megnyerte a Touring kategóriát (össz­kerék­meghajtású 1/10 méretarányú elektromos pályamodellek), második lett az 1/8 IC Track kategóriában (robbanómotoros pályamodellek), és negyedik helyen zárt az 1/10 PRO számban (1/10 méretarányú kétkerék-meghajtás, elektromos pá­lya­modellek). Az első versenyes Tó­dór Bence is kiválóan teljesített, a csí­ki sportoló megnyerte az ügyességi versenyt (1/12 EB) és az 1/12 Track próbát (elektromos, kétkerék-meghajtású pályamodellek), ugyanakkor a második lett az Off Road kategóriában (1/10 méretarányú két kerék meghajtású elektromos terepmodellek).
A Kis János körvezető tanár által felkészített csíkiak zsinórban negyedik alkalommal nyerték meg összesítésben a csapatversenyt.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.