Háromból három

61

A várakozásoknak megfelelően behúzta a Bukaresti Steaua elleni harmadik elődöntő mérkőzését a Csíkszeredai Sportklub a román jégkorongbajnokságban, így bejutott a fináléba. Egy év szünetet követően a csíkiak újból döntőt játszanak, csak még nem lehet tudni, kivel.

Söpréssel jutott tovább a Sportklub
Söpréssel jutott tovább a Sportklub

Harmadik összecsapását is megnyerte, ezúttal Csík­karcfalván, a Csík­szeredai Sportklub jégkorongcsapata a román bajnoki elődöntőben, így söpréssel jutottak a fináléba.
Kiegyenlített játékot hozott az első húsz perc, a hazai oldalon egy, míg a túloldalon három ziccert. A ziccerek mellett gólok is születtek. Egy steauás és két csíki. Mindkettő Berljov nevéhez fűződött. A második harmadra a fővárosi alakulat fokozatosan fáradt, és erejéből csak egy-egy veszélyesebb kontrára futotta. A túloldalon viszont a csíkiak naggyá tették Urucot, igaz, Ozols szólójánál tehetetlen volt. Az utolsó felvonásra nem változott a játék képe. Tambijevs és Alekszejev góljai biztosították a győzelmet és egyben a fináléba jutást.
Eredmény: Bukaresti Steaua – Csíkszeredai Sportklub 1–5 (1–2, 0–1, 0–2) /A. Butucsnov (2.), illetve Berljov (10., 18.), Ozols (36.), Tambijevs (52.), Alekszejev (58.)/.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek