Három siker, három vereség

Két korosztály és három csapat lépett pályára

23

Három Hargita megyei csapat lépett pályára az elmúlt hétvégén a hazai kosárlabda utánpótlás-bajnokságban. A VSK Csíkszereda csapatai egy, míg az ISK Gyergyószentmiklós két győzelmet aratott.

Két korosztályban három Hargita megyei csapat lépett pályára az elmúlt hétvégén a hazai kosárlabda utánpótlás-bajnokságban. A VSK Csíkszereda két csapata közül csak egyik tudott nyerni, míg az ISK Gyergyószentmiklós két győzelemmel zárta a hétvégét.
A VSK Csíkszereda U14-es fiúcsapata Kézdivásárhelyen szerepelt, Vita András tanítványai Craiovától kikaptak, és szoros mérkőzésen győzték le a házigazda KSE-t. A csíkiak a harmadik fordulóban a Temesvári MP Sport és a Nagyváradi Bihar csapatával játszanak a C2 csoportban.
Az U14-es korosztályban a lányoknál az ISK Gyergyó­szentmiklós hazai környezetben két meccset nyert, így a csapat a harmadik fordulóban az A2 csoportba kapott besorolást a CSM Ploiești és az ISK Sepsiszentgyörgy gárdáival. Mind a fiúknál, mind pedig a lányoknál november 4-én tartják a következő tornát.
A VSK Csíkszereda U18-as lánycsapata Désen vendégszerepelt, ahonnan két vereséggel tértek haza a sportolók.

Eredmények
U14, fiúk: D2 csoport: (Kézdivásárhely): VSK Csíkszereda – ISK Craiova 58:75; VSK Csíkszereda – KSE Kézdivásárhely 73:69.
U14, lányok: A3 csoport, első torna: ISK Gyergyószentmiklós – ISK 5. Bukarest 45:38; ISK Gyergyószentmiklós – ISK 2. Bukarest 65:15;
U18, lányok: 1. csoport, 2. forduló: Dési LAPI – VSK Csíkszereda 80:28; Gyulafehérvár – VSK Csíkszereda 80:40.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek