Három ponttal kezdenek

60

Egy meccse van még a Gyergyói HK-nak, illetve a Csíkszeredai Sport­klubnak a jégkorong Erste Liga alapszakaszában, de már nem történhet semmi változás az elfoglalt pozíciójukban. Mindkét csapat 3-3 ponttal kezdi a középszakaszt. A csíkiak a felsőházban, míg a gyergyóiak az alsóházban.

Zimmerman jó napot fogott ki a vendégkapuban Fotók: László F. Csaba

Két-két mérkőzést tudott le a hétvégén a Csíkszeredai Sportklub és a Gyergyói HK a jégkorong Erste Ligában. Az első pénteki meccseknek még volt tétjük, hiszen győzelmek esetén előrébb lehetett volna lépni. A Sportklub sorsa a GYHK kezében volt, akik a Ferencváros ellen játszottak. Góga pedig hiába szerzett vezetést Pesterzsébeten, a Fradi hárommal válaszolt. A második felvonásban eggyel közelebb jött a vendégcsapat, de a listavezető erre is válaszolni tudott. Az utolsó felvonásban mindent megtett az egyenlítésért a GYHK, de erejéből csak egyre futotta. Ezzel pedig eldőlt, hogy a Ferencváros megnyerte az alapszakaszt. A Sportklub ezzel egy időben a Hokiklub Budapestet fogadta. Kétszer is hátrányba kerültek, de mindkétszer egyenlíteni tudtak, hogy hosszabbításra mentsék a meccset, végül ezen műfajban Becze eldöntse a találkozót.

Mindkét csapat következő meccse tét nélküli volt. A GYHK a Vasas otthonában hárommal is vezetett, de a hazaiak megfordították az állást. És a piros-fehérek hiába egyenlítettek, a játékvezetők nem adták meg a gólt kisles miatt. A Sportklub a Vienna Capitals II-t fogadta. A tét nélküliség rányomta a bélyegét a meccsre. Potyogtak a gólok. A kétgólos hátrányban levő Sportklub a harmadik felvonásban 5–4-re fordított, de a vendégek az utolsó másodpercekben egyenlítettek. Jöhetett a hosszabbítás, majd a szétlövések, ahol a hazaiak jobbak voltak.
Ma a GYHK Debrecenben, míg a Sportklub Brassóban vendégeskedik. Utóbbinak komoly tétje van a román bajnokság szempontjából.


Eredmények: Ferencváros – GYHK 4–3 (3–1, 1–1, 0–1), Sport­klub – Hokiklub Budapest 3–2 (0–1, 2–1, 0–0, 1–0) – h. u., Vasas – GYHK 4–3 (0–0, 1–3, 3–0), Sportklub – Vienna Capitals II. 6–5 (1–1, 1–3, 3–1, 0–0, 1–0) – sz. u.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek