Három pontot ért a küzdés

Másodjára már rendes játékidőben nyertek

56

Letudta a páros meccsét a Csíkszeredai Sportklub a szezon meglepetés-csapatával, a CSM Galaccal szemben. Míg szerdán hosszabbítás után, addig tegnap este már rendes játékidőben győztek, hatalmasat küzdve.

Ezúttal is nehezen lett meg a győzelem Fotók: László F. Csaba

Több játékosát pihentette Don MacAdam, a Csíkszeredai Sportklub vezetőedzője a CSM Galac elleni páros meccs második felvonásán, ami érthető is volt. Január 4. óta a kék-fehéreknek ez volt a kilencedik meccsük, és február 3-ig még ugyanennyi van napirenden.

A fáradtság már a szerda esti mérkőzésen is látszott a csapaton, de izomból, kínkeservesen megoldották azt. Ezúttal is hasonlóra lehetett számítani a Duna-partiak ellen. Nem is csalódott senki. A vezetést viszont a vendégek szerezték meg Baskov révén, hogy a Sportklub megnyomjon egy ötperces szakaszt, amely végén Rokaly Sz., illetve Krasznoszlobodcev találataival már ők vezessenek. A második felvonásra megrázta magát az ellenfél. Többet tettek az egyenlítésért, jobban megdolgoztatták Onodit, aki egyszer tehetetlen volt Hildebranddal szemben, míg egyszer a vas is vele volt.


Az utolsó felvonásra megsokszorozódtak a hibák, de ebből a Sportklub jött ki jól. Krasznoszlobodcev keze elsült, majd a folytatásban remekül ölték a Galac játékát. A meccset végül Sulakov bombagólja zárta le végérvényesen, értékes három pontot zsebelve be ezzel.
Eredmény: Csíkszeredai Sport­klub – CSM Galac 4–2 (2–1, 0–1, 2–0) /Rokaly Sz. (9.), Krasz­noszlobodcev (14., 44.), Su­la­kov (58.), illetve Baskov (7.), Hil­de­brand (32.)/.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek