Három kapus és egy kapusedző

Combosodik a teremlabdarúgó-csapat

203

Újabb hosszabbítások és egy új igazolással rukkolt elő a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapata. A tavalyi keretből marad a korábbi két kapus, míg hozzájuk csatlakozik a második ligában korábban vitézkedő Paltán Roland. És hogy ők minél jobban teljesítsenek, a szakmai stábban egy portugál kapusedző is helyet kapott.

Kapusedzőt is foglalkoztat ősztől az Imperial

A teremlabdarúgásban is, akárcsak a Csík környékén igencsak népszerű jégkorongban, a kapusokra hatalmas teher hárul. Mivel gyors játékról van szó, a sikeresség érdekében elengedhetetlen a remek kapusteljesítmény.
A Csíkszeredai Imperial Wet csapata a soron következő idényben három hálóőrrel fog dolgozni. Egyik sem ismeretlen a sportágat ismerők számára. A tavalyi keretből ugyanis itt marad Dospinescu Gica, illetve Rui. Visszatér a keretbe viszont egyéves angliai kitérő után Paltán Roland, aki még a második ligában segítette a csapatot.
A három sportoló fölött lesz viszont egy kapusedző, méghozzá a 44 esztendős Jorge „Xana” Branco révén. A portugál tréner volt aktív teremlabdarúgó is, majd pályafutása befejezése után az edzői szakma rejtelmeibe tekintett bele. Volt a Burinhosa Futsal, Concha Azul e Moitense Futsal, míg a legutóbbi idényben a luxemburgi FC Differdange 03 Futsal csapatánál. A csíki együttes edzője, Kitó Ferreira, csábítására viszont hallgatott, és a következő idény munkásságát már Csíkszeredában kezdi meg.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek