Három győzelmet szereztek

Zsúfolt hétvégén vannak túl az ifjúsági kosárlabdázók

397

A VSK Csíkszereda és az ISK Gyergyószentmiklós ifjúsági kosárlabdacsapatai számára zsúfolt volt a hétvége. Mindkét megyei klub csapatai pályára léptek az országos utánpótlás-bajnokságban, három győzelem mellett öt vereség a gárdák mérlege.

Harmadik helyről várja a folytatást a VSK Csíkszereda U15-ös lánycsapata

Csíkszeredában, Bukarestben és Iași-ban léptek pályára a Hargita megyei ifjúsági kosárlabdacsapatok a hazai bajnokság keretében. A VSK Csíkszereda csapatai két győzelem mellett egy vereséget szenvedtek, míg az ISK Gyergyószentmiklós egy sikert és négy vereséget könyvelhetett el.
Szombaton az U14-es fiúbajnokság C3 csoport mérkőzéseinek a megyeszékhelyi Erőss Zsolt Aréna adott otthont. A Vita András által edzett VSK Csíkszereda 70:49 arányban kikapott a Valbon Aradtól, majd szoros küzdelemben 55:50-re nyert a Kolozsvári Viitorul ellen, így a második helyen zárt. A bajnokság tizedik tornáját a jövő hétvégén tartják, ekkor a VSK ugyancsak a C3 csoportban a Kolozsvári Viitorul és az ISK Nagyszeben ellen játszik.
Az U14-es lánybajnokság A2 csoportjában nem volt sok szerencséje Bukarestben az ISK Gyergyószentmiklósnak. A gyergyói lányok 43:23-ra kaptak ki a fővárosi Dan Dacian SK-tól, majd 47:14-re a helyi ISK-5-től, így az utolsó helyen zártak. A jövő hétvégén ugyancsak két bukaresti csapat, a Champions és az ISK-2 lesz a gyergyói lányok ellenfele az A3 csoportban.
Az U15-ös fiúbajnokság D csoportjának elmúlt heti fordulóját éllovasként kezdte meg az ISK Gyergyószentmiklós, de visszacsúszott a harmadik helyre Iași-ban. A gyergyói fiúk 62:43-ra legyőzték a Fly Konstancát, ám 76:62-re kikaptak a helyi Sto-Mart-tól. A következő fordulót április 13-án tartják, akkor az ISK Gyergyószentmiklós a Bukaresti ICED és a VSK Râmnicu Sărat ellen lép pályára.
Az U15-ös lánybajnokság II. csoportjában a csíkszeredai Márton Áron Gimnázium mögötti sportteremben lépett pályára VSK Csíkszereda és az ISK Gyergyószentmiklós is, mindkét csapat az ISK-Unirea Iași ellen játszott. A csíkiak 69:54-re nyertek, a gyergyói lányok szoros meccsen 47:41-re kikaptak, így a csoportban a VSK Csíkszereda a harmadik, míg az ISK Gyergyószentmiklós a hatodik helyről várja a folytatást.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek