Három dobogós helyezés

49

Mindhárom csíki csapat dobogós helyen zárt a hétvégén Kiskőrösön tartott nemzetközi amatőr jégkorongtornán. A megyebeliek három különdíjat is elhoztak a magyar tornáról.

Nyolc csapat részvételével két korosztályban rendeztek nemzetközi amatőr jégkorongtornát a hétvégén Kiskőrö-
sön. A Rajz Attila nevét viselő helyi műjégpályán a Csíkszeredai HC Morisson, a Felcsík SK és Csíkmadaras csapatai mellett Székesfehérvár, Debrecen, Szabadka, a HC Kiskőrös és a Liptószentmiklósi Old Boys csapatai vettek részt. A +30-as korosztályban a HC Morisson győzelmével zárult a torna, a Felcsík SK hokisai a második helyet szerezték meg, míg a +40 csoportban Csíkmadaras a harmadik helyen zárt Liptószentmiklós és Szabadka mögött.
Az öt különdíjból hármat csíki hokisok kaptak, a torna gólkirályi címét a Felcsík SK játékosa, Dobos János kapta, a legjobb hátvédnek Csíkmadaras csapatából András Lászlót, a legjobb kapusnak a HC Morisson hálóőrét, Farkas Ervint választották. A csíkiak eredményei: +30 csoport: Felcsík SK – HC Morisson 3–4, Székesfehérvár – Felcsík SK 4–6, HC Morisson – Székesfehérvár 9–2, Debrecen – HC Morisson 1–11, Debrecen – Felcsík 2–10. +40 csoport: Madaras – Szabadka 3–4, Kiskőrös – Madaras 3–9, Madaras – Old Boys 3–4.

Győzött az ISK
Újabb győzelmet aratott tegnap délelőtt az ISK Csíkszereda csapata a Steaua Rangers fölött a román U20-as jégkorongbajnokságban. A kétcsapatos pontvadászat negyedik kettős fordulójának korábban elnapolt mérkőzését tegnap a csíkkarcfalvi jégpályán rendezték.
Eredmény: Steaua Rangers – ISK Csíkszereda 7–9 (2–3, 3–5, 2–1). A csíki gólszerzők: Sándor 4, Márton 3, Szilveszter, Jakab.
A hazai szakszövetség honlapja szerint a nyolcadik – utolsó – forduló mérkőzéseit szombaton és vasárnap Csíkkarcfalván játsszák a csapatok. Arról viszont nincs hír, hogy az első, az ötödik és a negyedik fordulóból elhalasztott – összesen öt – találkozókat mikor rendezik meg.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek