Három dobogós hely Brassóban

91

Pályafutásuk eddigi legjobb eredményével zárta a Brassó Ralit a Teslovan Adrian és Cseh Vajk Imre alkotta páros. A csíki ralisok az 5-ös géposztályban és az elsőkerék-meghajtású autók kategóriájában a második, csapatban a harmadik helyen zártak, a meglepetést azonban az összetettben elért tizenegyedik hely okozta. Reményen felül teljesítettek a csíki ralisok.

Összetettben a 11. helyen zárt a Teslovan Adrian –Cseh Vajk Imre páros Brassó Ralin
Összetettben a 11. helyen zárt a Teslovan Adrian –Cseh Vajk Imre páros Brassó Ralin

Reményen felül teljesítettek a csíki ralisok a hazai bajnokság szezonnyitó versenyén. A Teslovan Adrian és Cseh Vajk Imre kettős a Brassó Ralin háromszor állhatott a dobogóra, ám az összetettben elért 11. helyezésük pályafutásuk eddigi legjobb eredménye.
– Remekül sikerült a verseny, a tavalyi évből tanulva jó volt az abroncsválasztás, a viadal előtt kitűzött célunkat nemhogy elértük, de túl is teljesítettük. Szokjuk az új versenygépet, az összetett 11. hely pedig eddigi legjobb helyezésünk – mondta lapunknak Cseh Vajk Imre. A csíki navigátor hozzátette, Citroën DS3-R3-mal versenyezni igazi élmény két év daciázás után. – Nem hoztuk ki sem magunkból, sem a kocsiból a maximumot, hiszen ez tanulóév számunkra, ismerkedés az új versenygéppel. Úgy érzem, a szezon második felétől már a géposztályban a futamgyőzelem is elérhető lesz számunkra – mondta Teslovan Adrian.
A Brassó Ralit a címvédő Simone Tempestini (Ford Fiesta R5) nyerte Dan Gârtofan (Skoda Fabia R5) és Bogdan Marișca (Ford Fiesta R5) előtt. A 3-as géposztályban Keleti Edwin (Mitsubishi Lancer Evo 10), az 5-ösben és az elsőkerék-meghajtású autók kategóriájában Adrian Răspopa (Citroën DS3 R3T) győzött a Teslovan–Cseh páros előtt, csapatban a BCR Rally Team a harmadik helyen zárt. A csíki páros támogatói: Colina Motorsport, BCR, BCR Leasing, Borszék Ásványvíz Rt., Set Prod-Com, Defi, Pigna, Star Lubricants-Mobil 1, Omniasig, Pirelli, Prodia, Hargita Népe.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek