Három csíki győzelem

81

A három legfontosabb kategóriában csíkszeredai siker született a Szövetség-kupa műkorcsolyaversenyen. A viadalt vasárnap a csíkszeredai Vákár Lajos Műjégpályán tartották, összesen nyolcvan sportoló részvételével.

A felnőtt és ifjúsági kategóriában aranyérmet nyert csíki sportolók

Három, a legfontosabb kategóriában született csíkszeredai siker vasárnap a Vákár Lajos Műjégpályán tartott műkorcsolya Szövetség-kupa versenyen. A viadalon a Hargita megyei klubok mellett brassói és bukaresti versenyzők vettek részt, összesen nyolcvanan álltak jégre. Hargita megyéből a Csíkszeredai Sportklub és Iskolás Sportklub, valamint a csíkkarcfalvi Felcsík SK sportolói harcoltak az érmekért, a versenyzőket Bogyó Löffler Mária és Simon Mária edzőnők készítették fel a viadalra.
A legfontosabb három kategóriában, a felnőtt nőknél és férfiaknál, valamint az ifjúsági lányok kategóriájában csíkszeredai sportolók győztek, de remekül helytálltak a novice kategóriás sportolók is. A három elsőség mellett a cubs kategóriában született még csíki érem.

A csíkiak helyezései
Felnőttek: nők: Kenéz Zselyke (ISK Csíkszereda) 1. hely; férfiak: Kecskés Dórián (Sportklub) 1. hely.
Ifjúsági lányok: Ureche Andrea (ISK) 1. hely.
Novice A: fiúk: Tulit Lehel (Sportklub) 4. hely; lányok: Antal Bernadett 4. hely, Bere Larisza (mindketten ISK) 5. hely, Bartalis Hajnalka (Sportklub) 6. hely, Ráduly Réka 9. hely, Gábor Bernadett 10. hely, Condrea Rebeca (mind ISK) 11. hely, Csíki Tünde 13. hely, Tulit Asztrid (mindketten Sportklub) 14. hely.
Cubs: lányok: Bere Zólya (ISK) 4. hely, Tulit Ingrid (Sportklub) 9. hely; fiúk: Karda Oszkár (Felcsík SK) 2. hely.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek