Harmadikra pont nélkül

47

Rendes játékidőben egygólos vereséget szenvedett a HSC Csíkszereda jégkorogcsapata a MAC Budapest ellen tegnap este. A csíki csapat egyenlő ellenfele volt a MOL Liga titkos esélyesének tartott budapesti csapatnak. Vasárnap vissza lehet vágni az első hazai ligameccsen. Pont a MAC ellen.

Egyenlő ellenfele volt a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MAC Budapestnek tegnap este, ám ezúttal a pontszerzés nem jött össze. Egy hosszabbítás, illetve egy szétlövésekkel elveszített összecsapás után a HSC tegnap este a MOL Liga egyik titkos favoritjának otthonában lépett pályára. A csíki csapat nagyon harcosan játszott, és a harmadik harmad elején még vezetett is. A hazaiak viszont visszaküzdötték magukat, és végül a maguk javára fordították a meccset. Geréb István tanítványai viszont bizonyították, hogy komolyan kell számolni az idén velük, ami biztató a jövőre nézve.
A két csapat legközelebb vasárnap méri össze erejét, ezúttal viszont már Csíkszeredában. Igaz, előtte a HSC-nek komoly meccse lesz Karcfalván a Bukaresti Steaua ellen. A hétvégén viszot már jégre léphet az ukrán Oleg Blagoj is, akivel a hátvédsor kiegészül.
Eredmény: MAC Budapest – HSC Csíkszereda 3–2 (1–1, 0–0, 2–1) /Hayes (13.), Klempa (51.), Saarenpaa (53.), illetve Okos (6.), K. Heffernan (41.)/.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek