2021, január 21, csütörtök.
custom_html_banner1

Harmadik hely Magyarországról

Harmadik helyen végzett egy színvonalas magyarországi tornán Dombi Gyula, a Csíki Titánok Taekwondo Klub versenyzője. A VII. Lehel Vezér ITF Taekwon-Do Kupán és az I. Eperjesi Nándor Emlékversenyen közel háromszáz sportoló mérte össze tudását.

Dombi Gyula dobogós lett Jászberényben
Dombi Gyula dobogós lett Jászberényben

Jászberényben rendezték meg a Magyar Taekwon-Do Szövetség nemzetközi versenyét a VII. Lehel Vezér ITF Taekwon-Do Kupát és az I. Eperjesi Nándor Emlékversenyt, amelyen csíki sportoló is jelen volt. Az idei rendezvényen rekordlétszámú nevezés mellett 11 ország – Lengyelország, Csehország, Hollandia, Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Románia és Magyarország – közel 300 versenyzője mérte össze tudását formagyakorlat, küzdelem, erőtörés és speciáltechnikai törés versenyszámokban.
Ezen rangos nemzetközi versenyen szereplő román válogatott tagjaként részt vett a Csíki Titánok Taekwondo Klub versenyzője, Dombi Gyula is, aki az erőtörés versenyszámban, a színvonalat figyelembe véve, az előkelő 3. helyet szerezte meg.
A Csíki Titánok Taekwondo Klub ezúton is jelzi, hogy taek­wondo-edzések kezdőknek és haladóknak 4 éves kortól felső korhatár nélkül hétfőn, szerdán és pénteken a József Attila Általános Iskola Tudor negyedi sporttermében. Bővebb információkat a 0755–777655-ös telefonszámon lehet kérni, tudtuk meg a csapat vezetőjétől, Dombi Gyula taekwondo-mestertől.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,333RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb