Hargita megyei áldozatok

91

Négy személy meghalt és négy megsebesült szombat délután Szászhermánynál (Hărman), a Brassót Kézdivásárhellyel összekötő DN11-es jelzésű országúton. Az áldozatok közül kettő Hargita megyei: 34 éves apa és 3 esztendős kislánya.

Gabriela Dinu, a Brassó Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint az elhunytak és a sérültek Kovászna, Brassó, Hargita és Bákó megyeiek. A négy gépkocsi Brassótól hat kilométerre ütközött, Szászhermány határában.
A rendőrség szerint egy 25 éves, Kovászna megyei fiatal hölgy figyelmetlenül váltott sávot és beleakadt egy másik gépkocsi hátsó felébe, amelyet egy 34 éves Hargita megyei férfi vezetett. A nő elhagyta az úttestet, a Hargita megyei autó pedig átsodródott a szembejövő sávra és frontálisan ütközött egy brassói gépkocsival, amelyet egy 60 éves férfi vezetett. Egy bákói sofőr megpróbálta elkerülni, hogy belerohanjon a karambolozott autókba, jobbra kapta a volánt, a brassói autónak ütközött és lesodródott az útról.
A láncbalesetben meghalt a Hargita megyei férfi és a hátsó ülésen utazó hároméves kislánya, a brassói sofőr és az első ülésen utazó, 69 éves felesége. További két ember, a hargitai sofőr 30 éves felesége és egy másik, négyéves kislányuk súlyosan, a balesetet okozott hölgy, és vele utazó 24 éves barátnője könnyebben megsérült. A sérülteket a Brassó megyei sürgősségi kórházban ápolják.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek