Hangol a Sportklub

86

Újabb felkészülési mérkőzés elé néz a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely ma kora este Csíkkarcfalván az újonnan életre hívott Sapientia U23 ellen mérkőzik meg. Utóbbi csapatnak ez lesz a megalakulása óta az első találkozója.

Gyetva után Csíkkarcfalván lép jégre egy edző mérkőzés keretében a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely a Sapientia U23 ellen hangol. A kék-fehérek, mint ismert, Gyetván megnyertek egy nemzetközi tornát, ahol három mérkőzésükből hármat – 6–3 a HC Bratislavával, 3–2 a Gyetvával és 6–0 a KMH Budapesttel – nyertek. Ellenben a Sapientia U23-nak ez lesz az első találkozója megalakulása óta, így premierszámba megy az összecsapás.
A Csíkszeredai Sportklub keretében – Hozó Levente másodedző elmondása szerint – nem lesznek hiányzók, mindenki hadba fogható, még a korábban kisebb sérülésekkel küszködő Flinta Botond és László Arnold is. A Sapientia csapat keretéről még nem érkeztek hivatalos információk, így arról nem igazán lehet tudni. Az viszont biztos, hogy a Sapientia csapatát a finn Eemeli Parikka vezényeli a kispadról.
A Sportklub programjában még szerepel egy felkészülési torna, amelyet Gyergyószentmiklóson rendeznek. A Gyilkos-tó Kupán a Gyergyói HK, a Steaua és a Debrecen vesz még részt.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.