Hamarosan megjelenik Szőcs Reni második klipje

Drónnal készített felvételek

2 665

Korzika ismeretlen útjain forgatták Szőcs Reni – Siamia második videóklipjét, amely az első videó újabb epizódja lesz. A csíkszeredai lány közölte lapunkkal, hogy a helyszín sokkal nagyobb hangsúlyt kap az új klipben, amelyet a kalandos holdfényes éjszaka és egy titokzatos furgon ihletett.

Részlet a videóklipből

Mindig is álmodoztam arról, hogyha majd egyszer lesz saját videóklipem, el fogom „lőni” a cigánykereket a kamerák előtt. Mivel Korzikán volt egy gyönyörű magánterület, ahova amúgy tilos volt belopózni, mi kockáztattunk, és a telihold fényében sikerült megcsinálnom ezt a mutatványt. Szerencsére még a rendőrök megérkezése előtt eljöttünk a helyszínről, ahonnan számos sérüléssel távoztam – nyilatkozta a Star Academy győztese, aki rengeteg szúrós növény között cigánykerekezett a sötétben.
Ezeket a felvételeket drónnal rögzítették, és mindössze pár másodpercig láthatók, mégis rengeteget jelentenek a fiatal tehetségnek. Megtudtuk, hogy a második klip forgatása közben ki akarták használni a szálláson levő medence adottságait is, ezért a teliholdas felvételek elkészítése után Szőcs Reni máris a hűvös vízben találta magát.
– Igazából kellett a noszogatás ennek a jelenetnek a leforgatásához, mivel az első klip során is nagyon felfáztam. Édesapám és a barátom szolidaritásból belemásztak a jéghideg medencébe, és pókerarccal bizonygatták, hogy nem is olyan rettenetes a hőmérséklet. Végül úgy voltam vele, hogy a sok kínlódás után ennyit megtehetek, de ez a jelenet mégsem lesz látható az új videóban – árulta el Siamia, hozzátéve, hogy az éjszakai fürdőzés során annyira átfázott, hogy remegni kezdett, és emiatt nem tudták felhasználni az itt készült képsorokat.
– Minden ellenére a nap végén örültem, mert nagyon sok szép helyen voltunk, és találtunk egy nagyon egzotikus furgont is, ami majd látható lesz a május közepén megjelenő videómban. A forgatás után azt éreztem, hogy a sok nehézség ellenére nem kényeskedtem, és megmutattam, hogy milyen egy igazi székely lány! – szögezte le Szőcs Reni.

Keresztes Bea

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.