Hét megyei dobogós

Rangos torna Gyergyószárhegyen

22

Az országos AmaTur sorozatba is számító A kategóriás asztalitenisz-versenynek adott otthont szombaton Gyergyószárhegy. A három kategóriában zajló tornának egy Hargita megyei győztese volt, ám hatan még dobogóra tudtak állni.

Összesen százegy résztvevővel zajlott szombaton A kategóriás asztalitenisz-verseny, amely az országos AmaTur sorozatba számított. A tornát három kategóriában hirdették meg, érkeztek sportolók Iași, Suceava, Maros, Kolozs, Brassó, Fehér, Beszterce és Bákó megyéből is, de népes volt a Hargita megyeiek tábora is.
Az Elite csoportban tizenketten küzdöttek a kupáért és az érmekért, végül az első helyet Albu Vlad (Iași) szerezte meg, Firu Mariant legyőzve a döntőben, míg a harmadik helyen megosztva Hagatis Andrei (mindketten Vatra Dornei) és a székelyudvarhelyi Józsa Zoltán végzett.
A nyílt kategóriában huszon­hár­man álltak asztal, a győzelmet az erdőszentgyörgyi Polot­ca Ștefan szerezte meg, aki a döntőben a parajdi Dénes Ferencet győzte le, a harmadik helyen pedig a maroshévízi Fazakas Attila és a csíkszeredai Fazakas Gergely zárt.
A legtöbben, 66-an az amatőrök kategóriájában versenyeztek, ebben a csoportban a gyergyószentmiklósi Lovász Miklós sikerével ért véget a torna, aki a brassói Loghin Florint győzte le a fináléban, míg a harmadik helyen a szászrégeni Vajda Ernő és a gyergyóújfalvi Bedő József zárt.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek