csütörtök, november 26, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Hasznos mérkőzéseket játszottak

Hármas körmérkőzéses felkészülési tornát szervezett az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgócsapata, amelyre hivatalos volt a Székelyudvarhelyi FC, illetve a második ligás Sepsiszentgyörgyi OSK. A tornát utóbbiak nyerték.

Első felkészülési meccseit játszotta az FK ebben az évben

Lejátszotta első felkészülési meccseit az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgócsapata. A Márton Áron Főgimnázium mögötti műfüves pályán előbb a Sepsiszentgyörgyi OSK, majd a Székelyudvarhelyi FC volt az ellenfél, végül az SZFC és az OSK is összemérte erejét.
A sepsiszentgyörgyiek már múlt csütörtökön találkoztak Székelyudvarhelyen. Azon a találkozón hatvan percig egyenlő erők küzdelme zajlott, majd az OSK hengerelt, és végül 6–2-es győzelmet aratott.
Szombaton mindkét csapat eleget tett az FK meghívásának, ahol 50 perces meccseket játszottak. Kifejezetten jó iramot hozott az FK és az OSK találkozója. Az első felében az FK irányított, ám a kapott gólt követően a háromszékiek átvették az irányítást és az előnyt is megtartották.
Az SZFC elleni meccsre Lengyel Roland vezetőedző sorcserét hajtott végre több próbajátékosnak, illetve a fiataloknak adott esélyt, akik azzal nem igazán tudtak élni. Az udvarhelyieknél próbajátékon levő Silion Petru elemében volt és vezérletével 3–1-re nyertek.
Az utolsó meccs egyértelmű OSK-sikert hozott, amelyen a második ligás csapat az első percektől kezdve fölényben játszott.
A csíki csapatban az OSK elleni találkozón bemutatkozott a marokkói Sufian Jebari, aki a középpályán kapott lehetőséget és akit Lengyel Roland vezetőedző szeretne megtartani a tavaszi rajtra. Továbbá két ukrán is lehetőséget kapott, ám rájuk már nem számít a tréner. Lengyel Roland vezetőedző elmondta, következik két hét újabb felkészülés hazai környezetben, majd ezt követően a csapat Nyíregyházára utazik kéthetes edzőtáborba.

Eredmények
Felkészülési mérkőzés, Székelyudvarhely: Székelyudvarhelyi FC – Sepsiszentgyörgyi OSK 2–6 (1–2) /Silion (24.), Cocan (48.), illetve Skuratovic (33.), Hadnagy (41.), Ene (65.), Dumbravă (74.), Minciună (89.), Bujor (90.)/.
Felkészülési mérkőzések, Csíkszereda: FK Csíkszereda – Sepsiszentgyörgyi OSK 0–1 /Ene (25.)/; Székelyudvarhelyi FC – FK Csíkszereda 3–1 /Silion (10., 38.), Bálint Rajmond (26.), illetve Ilyés (13.)/; Székelyudvarhelyi FC – Sepsiszentgyörgyi OSK 0–4 /Iovu (5.), Bujor (10., – 11-esből), Issa (16.), Veres (45.)/.

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb