Hargita megyében is nyit képviselő-irodákat az MPP – Közelebb a választókhoz

112

Csíkszeredában, Szék­ely­ud­var­helyen és hamarosan Gyer­gyó­szentmiklóson is nyit képviselői irodát Kulcsár Terza József, az RMDSZ listáján bejutó MPP-s háromszéki parlamenti képviselő – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján.

Nem kell szégyenkeznie a Magyar Polgári Párt (MPP) RMDSZ-listán bejutó két parlamenti képviselőjének, Biró Zsoltnak és Kulcsár Terza Józsefnek ami a törvényhozói munkát illeti, hiszen az elmúlt három hónapban aktívan részt vettek a frakció munkájában – mondta el Salamon Zoltán, az MPP Hargita megyei elnöke, aki a legutóbbi elnökségi ülés óta a párt ügyvezető elnöki tisztségét is betölti. Hozzátette, a parlamenti munka mellett a képviselők a választókörzetben is szeretnének minél aktívabbak maradni. Ezért Biró Zsolt két Maros megyei irodát nyit: egyiket Marosvásárhelyen, a másikat Makfalván. Kulcsár Terza József pedig a Kovászna megyei irodája mellett a Hargita megyei választókat is képviseli, ezért Csíkszeredában, Székely­ud­var­helyen és hamarosan Gyer­gyó­szent­miklóson is nyit képviselői irodát. A Kossuth utca 20. szám alatt található székely­udvarhelyi irodát Balázs Árpád vezeti, és hétköznapokon 10 és 12 óra között tartanak ügyfélfogadást. A Márton Áron utca 21. szám alatti csíkszeredai irodát pedig Salamon Zoltán vezeti, naponta 9 és 12 óra között tart nyitva, illetve ekkor érhető el a 0266–313528-as telefonszámon. A képviselővel minden hónap utolsó csütörtökén találkozhatnak a választók a csíkszeredai irodában. A gyer­gyószentmiklósi iroda helyét, nyitvatartási idejét és vezetőjét áprilisban jelentik be.
Kulcsár Terza József elmondta, választott mottójuknak megfelelően a párbeszéd pártján áll, és ennek jegyében igyekszik közel tartani a választópolgárokat. Hozzátette, Sepsiszentgyörgyön már fórumon számolt be parlamenti tevékenységükről, és tervei szerint Csíkszeredában is rendszeresen eljön majd. Úgy véli most, amikor „a szekus világ” a magyarság ellen van és „üldöznek az igazságért” csak párbeszéddel és összefogással tudják megvédeni azokat a vezetőket, akik ellen eljárás indult (Ráduly Róbert, Antal Árpád, Mezei János, Horváth Anna), illetve a kézdivásárhelyi fiatalokat.

Fotó: László F. Csaba
Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek