vasárnap, november 29, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Gyűlnek a felkészülési mérkőzések

Egyre több mérkőzésre derül fény annak kapcsán, hogy mely csapatok kikkel készülnek a nyári időszakban. A Brassói Corona szlo­vák extraligás csapatokat nézett ki ellenfélnek, míg a GYHK a Gyilkos-tó Kupa mellett további meccseket kötött le.

Nyáron sem pihennek. Készülnek a székely jégkorongozók a következő idényre Fotó: Archív

Javában készülnek a jégkorongcsapatok a soron következő bajnoki idényre. A száraz edzéseket lassan felváltja a jeges felkészülés, és ezzel egy időben sorjában jönnek a barátságos meccsek is. A Gyergyói Hoki Klub játékosai kéthetes szünet után most jöttek vissza, és még ezen a héten hazai környezetben készülnek, ám jövő héttől már Érdre utaznak, ahol elkezdik a jeges felkészülést.
Augusztus 3-án máris letudják az első meccsüket a szlovák másodosztályban szereplő Léva ellen. Ami még biztos, az az augusztus végén sorra kerülő Gyilkos-tó Kupa a Fehérvári Titánok, a Bukaresti Steaua és a Csíkszeredai Sportklub részvételével. A torna előtt viszont még szeretnének meccseket játszani és ez ügyben tárgyalásokat is folytatnak.
A Brassói Corona csapatánál is pihenőn vannak a sportolók. Itt is hamarosan kezdik a következő szakaszt. A csapat szakvezetése komoly felkészülési meccseket kötött le. Ők Felvidékre utaznak, ahol a szlovák Extraligában szereplő csapatokkal mérik össze erejüket. Augusztus 15–17. között Gyetván lépnek jégre sorrendben a szlovák U20-as válogatott, a Liptószentmiklós, majd a Gyetva lesz az ellenfelük.

HN-összeállítás

Előző cikkEladni magunkat
Következő cikkA kilövés is lehetséges

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb