Gyulai Arthur az ideiglenes vezető

116

Aláírta tegnap Gyulai Arthur ideiglenes könyvtármenedzseri kinevezését Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Kopacz Katalin nyugdíjba vonulásával tegnap járt le a kinevezése, 120 napra ideiglenes menedzsert neveznek ki.
– Az elmúlt években növelni tudtuk az olvasók számát és a szolgáltatásokat, saját rendezvények szervezését. Vannak további feladatok: saját források bevonása, pályázatokon való részvétel, nagyobb európai uniós együttműködések lebonyolítása, a települési könyvtárak elismerésének növelése, további szakmai programok elindítása, ebben számítunk az új könyvtármenedzser fiatalos lendületére – fogalmazott Borboly Csaba.
Hargita Megye Tanácsa már meghirdette a menedzseri versenyvizsgát, amelyre a jelentkezők a pályázati anyagot – a könyvtár tevékenységének menedzsmenttervét (konkrét megoldásokkal, várt eredményekkel és az elvárások teljesítéséhez szükséges források becslésével) – nyomtatva és elektronikusan április 9-ig nyújthatják be zárt borítékban (aláírás nélkül) Hargita Megye Tanácsa menedzsment vezérigazgatóságának Humánerőforrás részlegére, a megyeháza 132-es irodájában.
– Szeretném, ha bővülne és nyitna a könyvtár a fiatalok felé, elsődleges célnak tartom, hogy a fiatalokat vonzzuk be, ugyanakkor bővítsük a digitalizált állományt is – mondta bemutatkozásában a Kolozsváron könyvtár szakot végzett Gyulai Arthur.

A cikk a Hargita Népe március 20-i számában jelent meg.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek