Győztek a székelyudvarhelyiek

47

Mindkét korosztályban a Szé­kely­udvarhelyi ISK-FSK sportolói nyerték meg a hétvégén Medgyesen rendezett asztalitenisz Costi Tofan Emlékversenyt. Pinzar és Cindea veretlenül nyerte a tornát.

Székelyudvarhelyi győzelem­mel zárult a hétvégén Med­gyesen tartott Costi Tofan Emlékverseny, az ISK-FSK asztaliteniszezői mindkét korosztályban veretlenül diadalmaskodtak.
A 2003-ban születettek korosztályában magabiztosan utasította a mezőnyt maga mögé Pinzar Andrei, a válogatottba rendre meghívót kapó játékos veretlenül nyerte a kategóriát, Csíki Zsolt pedig az ötödik helyen végzett.
A 2005 után születettek korcsoportjában szintén az ISK-FSK sportolója nyerte a versenyt, Cindea Cristian is veret­lenül zárta a tornát. A verseny kellemes meglepetését a három évvel kisebb Balázs Barna szerezte, aki épphogy lecsúszott a dobogóról a nagyobbak között, negyedik helyen zárva a tornát. A többi udvarhelyi fiatal is ügyeskedett, Bálint Zsolt az 5., Szentannai Dániel a 6., Bíró Balázs a 8., Szabó Krisztián a 9., Bedő Bálint a 10. míg Kiss Bence a 12. helyen végzett.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek