Győztek a lányok

54

Második győzelmét aratta a női labdarúgó Szuperligában a Va­­sas-Femina csapata, amely tegnap játszotta első hazai mérkőzését. Az udvarhelyi lányok a meccs utolsó negyedórájában lőtt góllal arattak sikert.

Győzelemmel mutatkozott be hazai közönsége előtt a női labdarúgó Szuperligában a Székelyudvarhelyi Vasas-Femina, Dénes Jenő tanítványai először játszottak a 2015/2016-os idényben a Sétatéri stadionban. A Bukaresti Fair Play elleni találkozón az utolsó negyedóra hozta meg az egyetlen gólt.
Habár több udvarhelyi lány is kisebb betegséggel küzdött, Dénes Jenő a szokásos (Kajtár – Krall, Bálint, Bíró, Papp, Ambrus, Bartalis, Dezső, Geréd, Balázs, Căldare) felállásban kezdte a bukarestiek elleni meccset, melynek az első helyzetét a vendégek hagyták ki, majd az udvarhelyieken volt a sor, akik két ziccert is hibáztak. A második játékrész elején újból a vendégek voltak veszélyesebbek, ám az udvarhelyi lányok fokozatosan átvették az irányítást és két nagy helyzetet is elpuskáztak. A 60. percben Balázs a kapufát találta telibe, a támadásban jeleskedő hazaiak a 77. percben Ambrus révén megszerezték a meccs egyetlen találatát, így a Vasas-Femina megnyerte a találkozót.
Eredmény: női Szuperliga, harmadik forduló: Székelyudvarhelyi Vasas Femina – Bukaresti Fair Play 1–0 (0–0) /Ambrus Beáta (77.)/.
Az udvarhelyiek három fordulót követően 6 ponttal az ötödik helyen állnak.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek