Győzni kell

50

Az utolsó helyezett Concordia Chiajna vendége lesz az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata a hétvégén. A Jakab Zoltán által irányított gárdának kötelező a győzelem, ellenkező esetben a rájátszás is veszélybe kerülhet.

Nyolc mérkőzése maradt még hátra a Székely­udvarhelyi FK teremlabdarúgó-csapatának a román bajnokság alapszakaszából. A hát­ralevők küzül pedig egyet a hétvégén máris letud az utolsó helyezett Concordia Chiajna otthonában.
Az FK jól kezdte a bajnokság tavaszi idényét, majd hullámzó teljesítményt mutatott. Megverték a Dunărea Călăraşi-t, majd simán kikaptak a Dévai Autobergamótól, hogy majd utána Sepsiszentgyörgyön ikszeljenek. A legfájóbb viszont a hétfői Kézdivásárhelyi KSE ellen elszenvedett hazai vereség. Ezzel pedig a csapat visszacsúszott a nyolcadik és egyben utolsó rájátszást érő helyre. A kilencedik helyen a Călăraşi van 21 ponttal, míg a tizediken 18 ponttal és három meccsel kevesebbet játszva a Resicabánya.
Ennek függvényében az FK-nak most óriási szüksége van a pontokra, hiszen minden elbukott meccs sokat nyomhat a latban a végelszámolásnál. Az utolsó helyezett Chiajna otthonában, bár erősítettek, nem szabadna kikapni vagy pontot veszíteni. A találkozót vasárnap 15 órától rendezik a Concordia Chiajna otthonában.

[box type=”shadow” ]Itthoni meccsek

A Székelyudvarhelyi FC, illetve az FK Csíkszereda harmadik ligás csapata holnap délelőtt egyaránt hazai környezetben vívja meg soron következő felkészülési meccsét. Az udvarhelyi alakulat a Maros megyei bajnokság első helyén tanyázó Marosvásárhelyi ASA II. együttesét fogadja, míg az FK Csíkszereda a szintén harmadik ligás Bákói Aerostart 12 órától a Márton Áron Főgimnázium mögötti műgyepes pályán. A bákói csapat az I-es csoport hatodik helyén tanyázik.[/box]

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek